Τραυματισμός - μυστήριο στη Λεμεσό

Αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος εντοπίστηκε 35χρονος στη Λεμεσό.

Ο 35χρονος από τη Λετονία εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές να πλέει σε λίμνη αίματος σε χωράφι στην περιοχή Μουταγιάκα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα πληροφορίες της Αστυνομίας, ο τραυματίας θεάθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα να κάθεται σε παγκάκι στην περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι ένα τραυματισμένο πρόσωπο βρισκόταν πεσμένο στο έδαφος.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ στην Αστυνομία δόθηκαν πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις

ατόμων στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο 35χρονος.

Ο άντρας, που φέρει τραύματα και στο κεφάλι, είναι διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ενδέχεται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις στους ανακριτές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

Το αστυνομικό έργο εκτιμάται ότι θα είναι δύσκολο, καθώς μέχρι στιγμής οι πληροφορίες γύρω από το συμβάν είναι συγκεχυμένες.

Σύλληψη Λετονού

Το μυστήριο άρχισε, ήδη, να εξιχνιάζεται με τη σύλληψη ενός προσώπου, επίσης, από την Λετονία. Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε ο άτυχος άντρας βρίσκονται μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα