Τρανσέξουαλ παντρεύτηκε Τούρκο μπαρμπέρη- Συνεννοούνταν μέσω google translate

Η Βρετανίδα τρανσέξουαλ Σέιν Χάρντινγκ παντρεύτηκε τον Μερτ, έναν Τούρκο κουρέα που γνώρισε σε μια εφαρμογή γνωριμιών ενώ βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη. Συνεννοούνταν μέσω "google translate"!

Η Σέιν Χάρντινγκ, η 28χρονη τρανσέξουαλ που ήρθε στην Κωνσταντινούπολη από το Ντέβον της Αγγλίας για να φροντίσει την αδελφή της στο νοσοκομείο, άρχισε να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γνωριμιών με την ελπίδα να συναντήσει ένα φιλικό προς τους ΛΟΑΤΚΙ άτομο για να την ξεναγήσει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μερτ Ισρέμ, 29 ετών, κουρέας στην Κωνσταντινούπολη, έστειλε μήνυμα στον Χάρντινγκ, δηλώνοντας πρόθυμος να της δείξει την πόλη. Ο Μερτ δεν μιλούσε αγγλικά ούτε κι η Χάρντινγκ τουρκικά, αλλά συνεννοούνταν μέσω google translate.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι πηγαινοέρχονταν μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Τουρκίας για ένα χρόνο μετά από ένα θυελλώδες ειδύλλιο μιας εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μερτ, ο οποίος έμαθε να μιλάει άπταιστα αγγλικά από την Χάρντινγκ, την παντρεύτηκε τελικά στην Αγγλία.

Η Χάρντινγκ δήλωσε για το θυελλώδες ειδύλλιό της: "Όταν γνωριστήκαμε, ο Μερτ δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά. Χρησιμοποιούσαμε το Google Translate και ένιωσα σαν στο σπίτι μου μαζί του. Πήγαμε για δείπνο και γυρίσαμε την Κωνσταντινούπολη. Περάσαμε την πρώτη νύχτα μιλώντας για πολλά διαφορετικά πράγματα. Την πέμπτη μέρα ήξερα ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήπιαμε μερικά ποτά στο ξενοδοχείο μας και είπαμε και οι δύο ο ένας στον άλλον ότι ήμασταν ερωτευμένοι".

Ο Μερτ αντίστοιχα είπε: "Ρώτησα την Σέιν, αν ήθελε να με συναντήσει και μου είπε ότι φρόντιζε την αδελφή της στην Τουρκία. Μου φάνηκε πολύ ελκυστική, οι πρώτες πέντε ημέρες ήταν μαγικές. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παντρευόμουν", είπε, προσθέτοντας ότι "η ημέρα του γάμου μας ήταν η καλύτερη μέρα όλων των εποχών, δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Ήταν μια πολύ διασκεδαστική μέρα, περάσαμε υπέροχα με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας".

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Ο Μερτ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους στο Βόσπορο, έδειξε στη Σέιν τη γέφυρα και με ένα λέιζερ έγραψε τη φράση "Θα με παντρευτείς;" πάνω από τη γέφυρα. Κι όταν η Σέιν είπε το ‘ναι’, σχημάτισε πάλι τη λέξη με το λέιζερ πάνω από τη γέφυρα του Βοσπόρου και όλες οι βάρκες στο λιμάνι άρχισαν να κορνάρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα