Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» μετά από τροχαίο ο 24χρονος Μάριος Ροδίτης

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ έξω από το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, καθώς ο 24χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με όχημα, έχασε τη μάχη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά στη Λάρνακα, ανάμεσα στη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 24χρονος Μάριος Ροδίτης από τη Λάρνακα και σε σαλούν όχημα, το οποίο οδηγούσε 62χρονος, επίσης Ελληνοκύπριος. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της

μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός, καθώς και τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο σαλούν αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν επίσης στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβαν εξιτήριο.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις και από τις έρευνες στη σκηνή, φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο της λεωφόρου, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε αναστροφή με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε εξ αντίθετου ο 24χρονος και να συγκρουστούν.

Στον 62χρονο έγινε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενικό αποτέλεσμα και νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη.

Ο άτυχος Μάριος Ροδίτης, φαίνεται να μην φορούσε κράνος.

Εναντίον του οδηγού του σαλούν οχήματος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη γύρω στις 23:30.

Διαβάστε επίσης: Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Λάρνακα - Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος

Φωτογραφία αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα