Τραμπ: Προειδοποιεί ότι δεν θ'ανεχθεί πλέον το άδικο εμπόριο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σήμερα τους εμπορικούς εταίρους ότι η Ουάσινγκτον δεν θα ανεχθεί πλέον το άδικο εμπόριο και υποστήριξε πως ληστρικές πρακτικές στρεβλώνουν τις αγορές.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα κάνουν πια τα στραβά μάτια σε άδικες εμπορικές πρακτικές», δήλωσε ο Τραμπ απευθυνόμενος σε κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη, τραπεζίτες και πολιτικούς ηγέτες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός.

«Δεν μπορούμε να έχουμε ελεύθερο και ανοικτό εμπόριο αν ορισμένες χώρες εκμεταλλεύονται το σύστημα σε βάρος

άλλων», πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, που ήταν ολόκληρη αφιερωμένη στο να καθησυχάσει τους εμπορικούς και διπλωματικούς εταίρους των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε επίσης στον κόσμο «τη φιλία» και «τη συνεργασία» των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Θα βάζω πάντα πρώτα την Αμερική, όπως ακριβώς πρέπει να κάνουν και οι ηγέτες άλλων χωρών με τις δικές τους χώρες. Όμως, πρώτα η Αμερική, δεν σημαίνει η Αμερική μόνη», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Βρίσκομαι εδώ για να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού και για να υπογραμμίσω τη φιλία και τη συνεργασία των ΗΠΑ για να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο, είπε ακόμη ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα