Τους προσγείωσε ο Τρισκόφσκι

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι προσγείωσε τους συμπατριώτες του σε δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε στα Σκόπια. Τους έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η αποστολή της Βαρντάρ θα είναι πάρα πολύ δύσκολη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

"Πρέπει να δούμε την πραγματική οπτική των πραγμάτων. Λένε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί και είναι μία έμπειρη ομάδα. Ότι και να λένε, όμως, το ΑΠΟΕΛ

αξίζει κάθε σεβασμό για ότι έχει πετύχει τα τελευταία δύο χρόνια. Δημιούργησε μία εξαιρετική ομάδα, μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις μεταξύ της Βαρντάρ και του ΑΠΟΕΛ, γιατί στη Λευκωσία "γονάτισαν"μεγαλύτερες ομάδες από τη Βαρντάρ. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί. Το ΑΠΟΕΛ, ακόμα κι αν δεν πιάσει καλή απόδοση, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Αυτό που μπορώ να πω σε όλους στη Βαρντάρ είναι πως δεν μπορούν να χαλαρώσουν λεπτό. Σε στιγμές που πιστεύεις ότι έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις στο παιχνίδι, το ΑΠΟΕΛ είναι πιο επικίνδυνο. Πολλές φορές συνέβη αυτό, κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο ΑΠΟΕΛ"

Keywords
Τυχαία Θέματα