Τουρκία:Κλώτσησε τον δράστη και αυτός τον σκότωσε επι τόπου

Αποκαλύφθηκε τελικά ποιος ήταν ντυμένος Αη Βασίλης τη μοιραία νύχτα της πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα. Δεν ήταν ο δράστης, αλλά ένας υπάλληλος του κλαμπ, ο οποίος είχε ντυθεί με στολή Αη Βασίλη, ο Ισίκ Γκιορμέκ, για να διασκεδάσει τους πελάτης λόγω της ημέρας.

Όσον αφορά το δράστη, που ακόμη καταζητείται, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μετά την αποτρόπαια πράξη του βγήκε έξω, πετώντας την τσάντα του, το όπλο του και το παλτό του, μαζί με τους πρώτους 10 ανθρώπους που βγήκαν από το Ρέινα.

Μάλιστα προσπάθησε να εξαπατήσει τους άνδρες ασφαλείας που κατέφτασαν, πηγαίνοντας σε έναν αστυνομικό και λέγοντάς του ότι ‘στην κουζίνα κρατάει όμηρους’. Ο αστυνομικός που δεν κατάλαβε ποιος ήταν, τον πίστεψε και μάλιστα ενημέρωσε τους συναδέλφους του να αναλάβουν δράση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ‘Χουριέτ’ ο δράστης έφυγε τραυματισμένος στο χέρι από καπνογόνο που χρησιμοποίησε φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα προσπαθώντας να βγει έξω από το Ρέινα ο δράστης, ένας πελάτης τον κλώτσησε, αλλά ο δράστης τον σκότωσε επιτόπου.

Ο μακελάρης του Ρέινα όταν έφυγε από το κέντρο μέσα στα αίματα σαν τραυματίας πήρε ένα ταξί που τον κατέβασε όμως μετά από λίγο. Τότε άρχισε να περπατάει και έφτασε σε ένα σοκάκι, όπου υπήρχε ένα πάρκινγκ. Η κάμερα τον κατέγραψε να μπαίνει στη 01.43. Μπήκε εκεί για να αποφύγει ένα μπλόκο της αστυνομίας στο δρόμο μπροστά του. Ο δράστης κρατούσε στο ένα χέρι του τσιγάρο και το άλλο ήταν συνεχώς μέσα στην τσέπη του. Τότε τον είδε ο υπεύθυνος του πάρκινγκ και βγαίνει από το φυλάκιό του και αρχίζει να του μιλάει. «Τον ρώτησε τι ψάχνει εδώ. Μου είπε σε καλά τουρκικά ότι είχε χάσει το δρόμο και έψαχνε να βγει κάπου. Δεν τον εμπιστεύτηκα και του είπα θυμωμένα ‘όποιος ψάχνει δρόμο, ρωτάει’ και αφού τον έβρισα, του ‘πα να φύγει. Χωρίς να απαντήσει τίποτα, απομακρύνθηκε».

Συναγερμός στο Αιγαίο για το μακελάρη του Ρέινα

Την ίδια ώρα συναγερμός έχει σημάνει στις ακτές του Αιγαίου, προκειμένου να μην περάσει ο μακελάρης του Ρέινα στα ελληνικά νησιά, όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Στην Αλικαρνασσό, τη Μαρμαρίδα και τη Ντάτσα η τουρκική ακτοφυλακή βρίσκεται σε επιφυλακή τόσο από θαλάσσης όσο και από ξηράς.

Η τουρκική ακτοφυλακή έχει πάρει εντολή να ελέγχει κάθε βάρκα, ψαροκάικο και γιοτ εξονυχιστικά.

Επίσης, σε επιφυλακή βρίσκεται κι ένα πολεμικό πλοίο και δύο ελικόπτερα στα ανοιχτά της Αλικαρνασσού και κοντά στα νησιά Κω, Κάλυμνο, Ψέριμο, Λέρο, Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι αυξάνοντας τις περιπολίες τους στα διεθνή ύδατα, όπως αναφέρεται.

Μάλιστα στην Κάλυμνο και την Κω φαίνεται να έχει κινητοποιηθεί και η ελληνική ακτοφυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα