Τόρστεν Φινκ: '' Θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια''

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ο κ Φίνκ έστειλε μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερος. Τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά , όμως έμεινε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά:

Φίνκ: "Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και κερδίσαμε, είναι σημαντικό. Δεν παίξαμε πολύ καλά αλλά ο Ολυμπιακός έκλεισε τους χώρους και γι' αυτό αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Δεν παίξαμε

αρκετά γρήγορα και δεν αλλάζαμε γρήγορα την μπάλα. Επίσης δεν είχαμε αρκετούς παίκτες στα τετράγωνα. Όταν έβγαινε έξω ο Τζιμπούρ έπρεπε να πηγαίνει άλλος μέσα. Είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των παικτών και τον χαρακτήρα, όμως σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε. Είχαμε μόνο δυο μέρες να δουλέψουμε το σύστημά μου και είχαμε και κάποια προβλήματα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου και ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια".

Γκόραν Πετκόφσκι: "Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ. Δεν το συζητάμε ποια ομάδα είχε έλεγχο. Το παιχνίδι για εμάς ήταν σημαντικό για την ψυχολογία και μόνο. Όπως είπα στα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να τους δίνεται μια ευκαιρία σε αυτή τη φάση της καριέρα τους να παίξουν με το ΑΠΟΕΛ. Δείξαμε πειθαρχία και πάθος, προσπαθήσαμε να παίξουμε και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το παιχνίδι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ γιατί και τα παιδιά θα καταλάβουν τις δυνατότητές τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα