Ληστεία/Γερμασόγεια: Παιδί ήταν εντός της ΣΠΕ- Οι εξελίξεις

Ληστεία με το καλημέρα σημειώθηκε στη ΣΠΕ Γερμασόγειας. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ληστεία έγινε γύρω στις 10.05 το πρωί της Πέμπτης.

Κουκουλοφόροι με βαριοπούλα πέτυχαν είσοδο από την πλαϊνή θύρα της τράπεζας καθώς στην κύρια είσοδο είχαν ληφθεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας. Υπό την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από την ταμία της τράπεζας.

Μάλιστα

όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο ένας εκ των δύο δραστών μίλησε στην κυπριακή διάλεκτο, καλώντας το κοινό και τους ταμίες «να καθίσουν όλοι κάτω».

Γιατί οι ληστές επιλέγουν ΣΠΕ-Οι νεκρές μέρες – Ποια η τρύπα

Να σημειωθεί ότι εντός του υποκαταστήματος βρίσκονταν την ώρα της ληστείας, 4 ταμίες καθώς και 5 πολίτες, μεταξύ αυτών και ένα παιδί.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν εναέρια και επίγεια μέσα για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι με σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγαν με μικρό λευκό όχημα μάρκας Toyota, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσε στη σκηνή και διεξάγει έρευνες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του SigmaLive με τον Δήμαρχο Γερμασόγειας, αναφέρθηκε ότι δεν προηγήθηκε κάποια απόπειρα στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα