Τοποθέτηση Θεμιστοκλέους για Προεδρικές: «Δεν ανήκω σε ΚΑΝΕΝΑ επιτελείο»

Τοποθέτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έκανε ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους με αφορμή δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται το πλευρό του υποψηφίου για την Δημοκρατία Νίκου Χριστοδουλίδη. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν ανήκει σε κανένα επιτελείο και ούτε του ζητήθηκε από κανένα υποψήφιο να εργαστεί υπέρ του. Κάλεσε μάλιστα όσους τον στήριξαν να μπει στην βουλή να επιλέξουν ελεύθερα να ψηφίσουν όποιο υποψήφιο θέλουν.

Η ανάρτηση του κ. Θεμιστοκλέους:

ΔΕΝ ανήκω σε ΚΑΝΕΝΟΣ υποψηφίου το εκλογικό επιτελείο

και σε κανένα βαθμό ή επίπεδο και ΔΕΝ εργάζομαι υπέρ της εκλογής ΚΑΝΕΝΟΣ υποψηφίου.

Και για να είμαστε δίκαιοι με όλους, ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος ΔΕΝ μου ζήτησε να εργαστώ υπέρ της υποψηφιότητάς του και συνεπώς να είμαι υπόλογος για τις εξαγγελίες, το πρόγραμμα και τις τοποθετήσεις του.

Πέραν των πιο πάνω κι αυτό είναι ηλίου φαεινότερο, επιφυλάσσω στον εαυτόν μου το δικαίωμα να συνεχίσω να γράφω και να λέω τις απόψεις μου ακόμα και για όσα εξαγγέλλουν οι υποψήφιοι ή τα κόμματα που τους στηρίζουν, ανεξαρτήτως εάν αυτές αρέσουν ή δεν αρέσουν στους ίδιους ή τα επιτελεία και τους οπαδούς τους.

Τέλος, το τί είμαι, τί πιστεύω και για το ποιες ιδέες και ποιους ανθρώπους και σκοπούς αγωνίζομαι, το γνωρίζουν καλύτερα παντός άλλου, όλες και όλοι που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους, με ετίμησαν με την ψήφο τους και με έβαλαν στην Βουλή και στην πρώτη γραμμή της πολιτικής.

Και οι φίλες και φίλοι αυτοί, όπως ελεύθερα επέλεξαν και ψήφισαν εμένα, το ίδιο και μεγαλύτερο δικαίωμα έχουν να πράξουν και τώρα : Ελεύθερα να επιλέξουν και να ψηφίσουν όποιον υποψήφιο θέλουν!

Ταύτα γράφοντας Καλό Βράδυ και καλή ψήφο!

Keywords
Τυχαία Θέματα