Χειροπέδες σε 28χρονο για τον θάνατο 35χρονου από ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησε το πρωί η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε σχέση με τον θάνατο 35χρονου στη Λεμεσό, μετά από χρήση μεταμφεταμίνης.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι ο 28χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που πούλησε τα ναρκωτικά στον 35χρονο και σε 33χρονο συγγενικό του πρόσωπο, σε κοινότητα που εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων.

Ο ύποπτος οδηγείται σήμερα στο δικαστήριο

των ΒΒ, όπου θα ζητηθεί η παράδοση του στις Αρχές της Δημοκρατίας , σε σχέση με αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, ανθρωποκτονία και παράνομη προμήθεια και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας Α`.

"Αναμένουμε να δοθούν οι οδηγίες από το δικαστήριο των ΒΒ με σκοπό να παρουσιαστεί ο 28χρονος ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού", είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι γίνονται εξετάσεις για να εξασφαλιστούν τα στοιχεία δεύτερου ατόμου που, σύμφωνα με την μαρτυρία, συνόδευε τον 28χρονο.

Νεκροτομή στη σορό του 35χρονου διενήργησε πριν από λίγο η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία ανέφερε ότι ο θάνατος του προήλθε από οξύ πνευμονικό οίδημα, ενώ λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα