Τόμας Κρίστιανσεν και Μοϊσοφ για Ανόρθωση(video)

7η στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο Στάδιο ΓΣΖ. Ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν , καθώς και ο Ντανιελ Mοϊσοφ έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Σάββατο 23/04, 18:00).



«Ναι μοναδική μας επιδίωξη εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε με το ΑΠΟΕΛ είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση μετά τον αποκλεισμό

στο Κύπελλο και τώρα είναι σημαντικό όλοι να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου για τους παίκτες, το αξίζουν, έδωσαν τα πάντα για να βρεθούν στον τελικό και μπορεί να μην τα καταφέραμε, όμως οι ποδοσφαιριστές αξίζουν να έχουν την συμπαράσταση του κόσμου απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.

«Παίζουμε εναντίον της Ανόρθωσης, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Παίζουμε στην έδρα μας και εάν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο από το 100%. Είμαστε ακόμη μέσα στον στόχο μας, έχουμε πιθανότητες για να τα καταφέρουμε και ελπίζω ότι θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ξεχνάμε το Κύπελλο και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Θέλω να πω για τον κόσμο ότι είναι πολύ καλό που μας στηρίζουν, όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε και θέλω να τους πω ότι είναι οι καλύτεροι. Περιμένω μεγάλο αριθμό φιλάθλων να μας στηρίξουν και το Σάββατο γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας», δήλωσε ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα