Το βασιλικό «ξενοδοχείο» της Ρεάλ Μαδρίτης! (ΦΩΤΟ)

Αντάξιο των τόσων και τόσων αστεριών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γενικά το προπονητικό της κέντρο όσο και ειδικότερα ο χώρος ….φιλοξενίας της ομάδας πριν από τους αγώνες.

Πρόκειται για την Ciduad Real Madrid όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου προετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και Άλφαρο Αρμπελόα, Άσιερ Ιγιαραμέντι και Νάτσο ανέλαβαν μέσω ενός βίντεο ρόλο ξεναγού στα... άδυτα των πολυτελέστατων εγκαταστάσεων της!

Και ιδιαίτερα στην επονομαζόμενη La Recidencia όπου οι ποδοσφαιριστές

έχουν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο και στην οποία καθένας από αυτούς έχει το δικό το ατομικό δωμάτιο στο οποίο μπορεί να ξεκουραστεί πριν και μετά την προπόνηση ή πριν από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Με την είσοδο σε κάθε ένα εξ αυτών να γίνεται με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος του κάθε «ενοίκου» στην κλειδαριά. Με όλα από τα δωμάτια να έχουν θέα τα γήπεδα προπόνησης του κέντρου. Υπάρχουν επίσης και κοινόχρηστες αίθουσες όπου οι παίκτες των «μερέγχες» μπορούν να έχουν τις κοινωνικές τους επαφές και δραστηριότητες στον ελεύθερο τους χρόνο.

Και σε καμία περίπτωση δεν τους δίνεται αφορμή να βαρεθούν καθώς οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο έχουν μεταξύ άλλων κοσνόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών, μηχανές μπάσκετ, τραπέζια πινγκ – πονγκ και άλλα ανάλογα ….καλούδια.

Keywords
Αναζητήσεις
εγκαταστασεις ρεαλ μαδριτης ie
Τυχαία Θέματα