Το τρίτο ημίχρονο από το Τσίρειο (βιντεο)

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε ο Κώστας Καϊάφας, τόσο για τη νίκη επί της ΑΕΛ αλλά κυρίως για το πάθος και τη θέληση τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη ο τεχνικός της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου τόνισε πως η ομάδα του πλέον συγκεντρώνεται στον θεσμό του κυπέλλου.

Οι δηλώσεις:

Κώστας Καϊάφας: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα μες το σπίτι της. Στον πρώτο γύρο την είχαμε κερδίσει σχετικά εύκολα, αλλά τον τελευταίο

καιρό βλέπουμε μια εξαιρετική ΑΕΛ. Ήρθαμε να πάρουμε το τρίποντο με απουσίες, σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, κλείσαμε το παιχνίδι της ΑΕΛ και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που βρήκαν τα αποθέματα και τη ψυχολογία να πάρουν τους βαθμούς. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ»

Χριστάκης Χριστοφόρου: «Δεν μπήκαμε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να φτιάξει ευκαιρίες η Ομόνοια. Αντιδράσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κατοχή, κάναμε φάσεις. Η Ομόνοια έφτιαξε ευκαιρίες στη κόντρα και μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι. Η εξάδα τελείωσε για μας, συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια και το Καϊάφα, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα