Το τρίτο ημίχρονο από το Τσίρειο

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής του Απόλλωνα Σοφρώνης Αυγουστή και ο προπονητής της ΑΕΖ Δημήτρης Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα.

Αυγουστή: «Μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει φάσεις. Ο αντίπαλος είχε σκοπό να μας παίξει στην κόντρα και βρήκε ευκαιρίες. Ευτυχώς κερδίσαμε το παιχνίδι, κάναμε αρκετές φάσεις αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό που με χαροποίησε πιο πολύ ήταν ότι στη διάρκεια που θέλαμε βοήθεια μας την έδωσε ο κόσμος. Έστω και λίγοι, μας έδωσαν δυναμική. Πρέπει όλοι μαζί να μπορέσουμε να

βοηθήσουμε την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Καλή συνέχεια στον Δημήτρη και εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και στην ομάδα μου να είναι πιο δυνατή με τη νέα χρονιά».

Δημητρίου: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά και την συμφωνία που έπρεπε να τηρήσουμε. Είχαμε μόνο 12 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν. Χρησιμοποίησα και πάλι ένα νεαρό τερματοφύλακα, τον Παρασκευά που είναι στρατιώτης, αλλά και ένα άλλο νεαρό, τον Ελευθερίου. Κερδίσαμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι κρίθηκαν όλα όταν θέλαμε να βάλουμε παίκτες για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Αναγκαστικά έπαιξε ο Αουρέλιο ως αριστερός μπακ και αυτό έφερε το δεύτερο γκολ. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο. Με σημαντική ενίσχυση αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το στόχο της παραμονής. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά που έδειξαν ότι αξίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα