Το τρίτο ημίχρονο από το Παπαδόπουλος

Δείτε τι δήλωσαν Μαρτίδης και Κορμπεράν μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Ερμή


Αρχικά μίλησε ο προπονητής του Άρη, Νικόλας Μαρτίδης
«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που εκτέλεσαν τις οδηγίες. Είχαν πολλή πίεση μετά τα κακά αποτελέσματα. Έδειξαν πόσο πολύ θέλουν την παραμονή στην κατηγορία.
Από το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είμαστε με 2 γκολ διαφορά. Στο δεύτερο ημιχρόνο προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το ζητούμε. Σιγά σιγά θα βρούμε τον καλό μας ευατό. Αφιερώνω τη νίκη στον αδερφό μου που έφυγε πριν ένα

χρόνο».

Από την άλλη ο τεχνικός του Ερμή, Κορμπεράν δήλωσε:
«Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα. Χάσαμε την πιθανότητα να μείνουμε στην 6η θέση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύπλοκο αφού δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα είναι ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μια φάση και δεχθήκαμε το γκολ. Μετά που προηγήθηκε ο Άρης κατάφερε να κλέισει του διαδρόμου. Όταν καταφέραμε να κάνουμε κάτι που σχεδιάσαμε καταφέραμε να σκοράρουμε. Η ομάδα μας ήταν συγκεντρωμένοι μετά από αυτό όμως δεν καταφέραμε.
Το δεύτερο γκολ το δεχθήκαμε ενώ ο παίκτης μας ήταν στο έδαφος. Η δουλειά μας είναι να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Σαν Ερμής είμαστε στεναχωρημένοι αφού χάσαμε 45 λεπτά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.
Πρέπει να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότιο περισσότερο από τους 9 βαθμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα