Το στοίχημα του Αντρέ Πάους

Λιγότερο από μία εβδομάδα μας χωρίς από το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Το ερχόμενο Σάββατο η Ανόρθωση εκστρατεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι που ο Αντρέ Πάους και οι παίκτες του θα κληθούν να δείξουν χαρακτήρα και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος φυσικά είναι η νίκη, η οποία, αν έρθει, θα δώσει άλλη ψυχολογία και δυναμική στην ομάδα ενόψει συνέχειας.

Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση. Η Ανόρθωση θα χρειαστεί

να κάνει ότι δεν έκανε στις προηγούμενες της επισκέψεις στο ΓΣΠ, με τον Αντρέ Πάους στον πάγκο. Πριν από το φετινό 0-0 κόντρα στην Ομόνοια (4η αγωνιστική), ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε καταφέρει να πάρει βαθμολογικό κέρδος στην έδρα των δύο μεγάλων ομάδων της Λευκωσίας.

Στις πέντε αναμετρήσεις που είχαν προηγηθεί, η Ανόρθωση έφυγε σε όλες ηττημένη. Και αν η Ανόρθωση είχε καλή παρουσία στα ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια είχε καλή παρουσία και έχασε στις λεπτομέρειες (3-2 στην κανονική διάρκεια και 2-1 στα πλέι-οφ), δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Γνώρισε τρεις ήττες, σχετικά εύκολες, χωρίς μάλιστα να πετύχει.

Το στοίχημα λοιπόν για τον Αντρέ Πάους είναι να βάλει τέλος σε αυτή την αρνητική παράδοση που τον θέλει να χάνει στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και, γιατί όχι, να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη στο στάδιο της πρωτεύουσας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή θα είναι και η επιδίωξη των παικτών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα