Το σκέφτεται για Μελβούρνη η Σερένα

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί στο Australian Open η Σερένα Γουίλιαμς, όπως είπε μετά το φιλικό παιχνίδι της κόντρα στη Γέλενα Οσταπένκο στο Άμπου Ντάμπι.

«Δεν ξέρω, θα δω τι θέλω να κάνω και θα αποφασίσω», είπε η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, που επέστρεψε στα courts μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. «Παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά, θα αξιολογήσω τα πάντα με τον Πατρίκ (Μουράτογλου) και την ομάδα μου

και θα προχωρήσω από εκεί».

Όσο για την αγωνιστική της κατάσταση; «Δεν ξέρω αν είμαι τελείως έτοιμη να επιστρέψω στο tour. Όταν επιστρέψω, σίγουρα θα θέλω να διεκδικήσω τίτλους. Κάποιος με ρώτησε τις προάλλες πότε ξεκίνησα τις προπονήσεις και δεν μπορούσα να θυμηθώ. Ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ. Είναι όλα κάπως θολά».

Η Σερένα ήταν στο court και πάλευε για τη νίκη, αλλά το μυαλό της ήταν στο μωρό της... «Σίγουρα ήταν μια νέα εμπειρία, όμως πήγε καλά. Στα μέσα του αγώνα κοιτούσα προς την ομάδα μου σαν να θέλω να μάθω αν η Ολίμπια είναι εντάξει. Γιατί συνήθως είμαι μαζί της. Δεν ξέρω πώς θα το χειριστώ αυτό, αλλά όταν μεγαλώσει λίγο θα μπορεί να είναι στους αγώνες».

Σύντομα, λοιπόν, θα μάθουμε αν η 36χρονη Αμερικανίδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Μελβούρνη, τον οποίο κατέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο ενώ ήταν ήδη έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα