Το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά αποκλείστηκε

Αν και βρέθηκε πίσω με σετ και με break, ο Μάρκος Παγδατής πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή με τον Vasek Pospisil, αλλά ηττήθηκε έπειτα από ένα κλειστό τρίτο σετ. Ο Καναδός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Malaysian Open στην Kuala Lumpur, ενώ έφτασε τις 20 νίκες στη φετινή σεζόν.



Ο Pospisil κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παγδατή στα τρία σετ, με 7-6 (2), 3-6, 6-3, έπειτα από έναν πολύ κλειστό αγώνα

για τον 2ο γύρο του Malaysian Open, που χρειάστηκε 2 ώρες και 28 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Ο 25χρονος Καναδός, Νο8 στο ταμπλό και Νο44 στον κόσμο, έβγαλε 11 άσους και είχε γενικά σε καλή μέρα το σερβίς του. Έσωσε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε στο 1ο σετ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μάρκος, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να λύσουν τις διαφορές τους στο tie-break. Εκεί ο Pospisil ήταν πιο ουσιαστικός και το πήρε με 7-2 για να ολοκληρώσει το πολύ σημαντικό 1ο σετ.

Στο 2ο σετ ο Καναδός "ξέφυγε" με break στο 2-0, όμως ο Παγδατής αρνήθηκε να παραδοθεί. Ο 30χρονος Κύπριος πρωταθλητής κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και με εμφατικό τρόπο κέρδισε το 2ο σετ, για να επαναφέρει την ισορροπία.

Ο Pospisil πάντως δεν πτοήθηκε και έκανε εκ νέου γρήγορο break στο αποφασιστικό σετ, για να προηγηθεί με 3-0 αυτή τη φορά. Ο Παγδατής προσπάθησ ενα επιστρέψει και σε αυτό το σετ, είχε τις ευκαιρίες του, τρία χαμένα break points και αρκετά γεμάτα service games του Pospisil, όμως δεν κατάφερε τελικά να "σπάσει" το σερβί του Καναδού και έτσι ο τελευταίος πανηγύρισε τη νίκη.

Αυτή ήταν η 20ή νίκη για τον Pospisil στο 2015. Ο Καναδός βελτίωσε το ρεκόρ του σε 20-19 φέτος και προκρίθηκε στον 3ο του προημιτελικό στη σεζόν, μετά από το Wimbledon και το BB&T Atlanta Open.

Στην επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει είτε τον Feliciano Lopez, που είναι στο Νο2 του ταμπλό, είτε τον έμπειρο Γερμανό Mischa Zverev, που ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα