Το ντέρμπι του Στροβόλου και η μάχη του υποβιβασμού!

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Το ντέρμπι του Στροβόλου ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας για τον Όμιλο Πρωταθλητισμού.

Ο Παρνασσός φιλοξενεί απόψε στις 20:00 (κλειστό Παρνασσού) τη ΣΠΕΣ, σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τη 2η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα

περίοδο.

Το ντέρμπι αναμένεται συγκλονιστικό, αφού από τη μια η ΣΠΕΣ είναι στη 2η θέση και στους 13 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για κατάκτησή της.

Από την άλλη ο Παρνασσός παίζει στην έδρα του και με νίκη θα πιάσει τη ΣΠΕΣ στους 13 βαθμούς, ωστόσο θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας λόγω των μεταξύ τους αγώνων.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο πρωταθλητής, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον Προοδευτικό, με την παφιακή ομάδα να έχει ελπίδες μαθηματικά για διεκδίκηση της 2ης θέσης, με πολύ μειωμένες όμως πιθανότητες.

Η μάχη του υποβιβασμού
Το τελευταίο της χαρτί μέχρι το επόμενο παίζει η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου για παραμονή στην κατηγορία, υποδεχόμενη το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πίσω με 3-2 στις νίκες και χρειάζονται μόνο νίκη για να στείλουν τη σειρά σε 6ο παιχνίδι ενώ από την άλλη το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με «διπλό» στην Πάφο θα πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ορίστηκε για το Σάββατο στις 19:30 και θα γίνει στο Κλειστό της Αφροδίτης.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα (ΘΕΣΕΙΣ 1-4):
Σήμερα
20:00 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-Α.Σ.Σ. ΣΠΕ ΣΤΡ/ΛΟΥ?

Αύριο
17:00 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ??

Όμιλος Υποβιβασμού
Αύριο
19:30 Ε.Ν. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ?Κ.Ν.?ΑΓ.?ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ??????

Βαθμολογία Ομίλου Πρωταθλητισμού:
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ????? 18 620-319 21
Α. Σ.Σ ΣΠΕΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 18 477-441 13
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ/ΛΟΥ 18 411-415 11
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ 18 432-488 10
?
Για τον Όμιλο Υποβιβασμού η ομάδα του Κ.Ν. ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ προηγείται με 3-2 νίκες της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου. ?

Keywords
Τυχαία Θέματα