Το νέο διαμάντι της "Μασία" (video)

Όταν έπαψε να είναι σε ισχύ η τιμωρία που επέβαλε η FIFA στην Μπαρτσελόνα μπόρεσε να δηλώσει τον 18χρονο Κορεάτη Λι Σέουνγκ-Γου, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του (VIDEO).



Η "Μασία" είναι γνωστή για τα ταλέντα που παράγει ανά διαστήματα, αλλά αυτή τη φορά στηρίχθηκε στις ακαδημίες άλλης ομάδας για να "τσιμπήσει" ένα αστέρι. Ο λόγος για τον Λι Σέουνγκ-Γου, τον 18χρονο Κορεάτη ο οποίος πλέον μπορεί να δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο με

τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν ισχύει πλέον η τιμωρία της FIFA.

Ο 18χρονος Κορεάτης είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τα κατορθώματά του στις ακαδημίες της Ιντσόν Γιουνάιτεντ αλλά και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νοτίου Κορέας, οδηγώντας τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Με τη Νότιο Κορέα Κ-17 είχε 18 συμμετοχές σημειώνοντας 13 γκολ ενώ είχε βγει πρώτος σκόρερ στο τουρνουά "Danone Nations Cup", μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε επίπεδο Παίδων.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είναι η εντυπωσιακή του ταχύτητα αλλά και οι ντρίμπλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα