Το μήνυμα εστάλη

ΟΜΟΝΟΙΑ
Ο Πρόεδρος των «πρασίνων» Αντώνης Τζιωνής στέλνει μήνυμα δυναμικής επανόδου σε όλα τα επίπεδα

Η Ομόνοια είχε μπει εδώ και καιρό σε πορεία προγραμματισμού και είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο θα εντείνονται οι διεργασίες, σε Κύπρο και εξωτερικό, για τη στελέχωση της ομάδας. Από τη στιγμή, μάλιστα, που έχει χαθεί το τρένο της Ευρώπης, δίνεται επιπλέον χρόνος σε Πάμπο Χριστοδούλου και διοίκηση

να «τρέξουν» τον προγραμματισμό, χωρίς οποιαδήποτε ρίσκα, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη προηγούμενων χρόνων.

Ενδεικτικό της φιλοσοφίας και της προσέγγισης της όλης κατάστασης που επικρατεί στην οικογένεια της Ομόνοιας, αλλά και της διάθεσης για ολική αλλαγή, είναι και το γραπτό μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Αντώνη Τζιωνή στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που τονίζει την ανάγκη η ομάδα να πάρει ώθηση και να ξαναβρεί τη δυναμική που της αξίζει.

«Για μια ισχυρή Ομόνοια…»
Η επόμενη μέρα είναι κρίσιμη για την Ομόνοια και δεν αρκεί μόνο η ενίσχυση της ομάδας, αλλά και η λειτουργία της σε υγιή και πλήρως επαγγελματικά πλαίσια και, κυρίως, η αλλαγή νοοτροπίας. Η Ομόνοια πλήρωσε ακριβά λάθη του παρελθόντος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ήταν κατηγορηματικός στο γραπτό του μήνυμα:

«Δεν πρόκειται να κρυφτούμε. Αναλαμβάνουμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο, την ευθύνη που μας αναλογεί... Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη, έχουμε υποχρέωση να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Είμαστε αποφασισμένοι για μια ισχυρή Ομόνοια. Σε όλα τα επίπεδα. Και εντός και εκτός γηπέδων. Με ασπίδα και δόρυ τον κόσμο μας, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι…».

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κάλεσε τον κόσμο των «πρασίνων» να μείνει κοντά στην ομάδα και να την περιφρουρήσει.

«Μαζί, να γυρίσουμε τον τροχό. Να μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα την αποτυχία μας να βγούμε στην Ευρώπη. Να σταθούμε δίπλα στον Πάμπο Χριστοδούλου, το νέο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Ξανά να γεμίσουμε τα γήπεδα, να δώσουμε στην Ομόνοια την ώθηση και τη δυναμική που της αξίζει. Με μαγκιά, με περηφάνια, με αισιοδοξία».

Μετά τον Καντέ, ο Αραούχο
Στο μετεγγραφικό πεδίο, ο Πάμπος Χριστοδούλου, μετά το αριστερό άκρο της άμυνας (Μαμαντού Καντέ), φαίνεται να καλύπτει και το δεξί άκρο, καθώς μάλλον καταλήγει στον 26χρονο Βραζιλιάνο Τζαΐλσον Αραούχο, συμπαίκτη του Καντέ στον Τοντέλα Πορτογαλίας.

Αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού από την Γκρέμιο Ανάπολις της Βραζιλίας, είχε φέτος 23 συμμετοχές και 3 γκολ με την Τοντέλα ενώ την περσινή σεζόν είχε 13 συμμετοχές με την Αρούκα. Επιπλέον, ο Πάμπος Χριστοδούλου τις τελευταίες μέρες έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην απόκτηση μέσου που θα κάνει τη διαφορά στον κεντρικό άξονα.

Ωστόσο, οι κινήσεις των «πρασίνων» είναι πολυμέτωπες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύουν ενδιαφέρον για επιστροφή του Οικονομίδη από την Ανόρθωση, καθώς και για τον Τζέισον Δημητρίου. Εξετάζεται επίσης και η εξαιρετική, αλλά συνάμα πολύ δύσκολη περίπτωση του Βέλγου τερματοφύλακα Τόμας Καμίνσκι, γνωστού απ' το πέρασμά του από την Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα