Το κίνητρο και η πίστη του Πέδρο

Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ - Τεύχος 117» παρέθεσε ο Πέδρο Εμάνουελ. Ο Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για πάρα πολλά θέματα.

Ο κ. Εμάνουελ χαρακτήρισε μεγάλο κίνητρο που ήρθε σε μια ομάδα, όπως ο Απόλλωνας, ο οποίος κάνει πρωταθλητισμό. Δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του αλλά και τι μπορεί να προσφέρει σε ένα Σύλλογο που έχει καλή υποδομή και συνθήκες.

Ερώτηση : Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα σας ως προπονητής σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε;

Το ρωτάω γιατί παλαιότερα βρισκόσασταν σε ομάδες που είχαν χαμηλά τον πήχη και στόχευαν σε συγκεκριμένο αριθμό νικών και όχι τη νίκη σε κάθε παιγνίδι, έστω κι αν κατακτήσατε το κύπελλο με την Ακαδέμικα…

Απάντηση: «Αυτό αποτελεί σίγουρα μεγάλο κίνητρο για μένα και εξαιτίας αυτού του κινήτρου επέλεξα να έρθω στον Απόλλωνα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο τα να παλεύεις για τη νίκη και είναι καλύτερο από το να παλεύεις να επιβιώσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο μέρος για να κτίσουμε μια ομάδα που θα μας κάνει περήφανους για τη δουλειά μας. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στο τι μπορεί να προσφέρει το τεχνικό επιτελείο σε ένα σύλλογο που έχει καλή υποδομή και συνθήκες. Αν ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές που ήδη έχουμε στο ρόστερ και οι καλοί παίκτες που θα έρθουν από το εξωτερικό, πιστεύω ότι ενώνοντας όλα αυτά τα κομμάτια θα δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα»

• Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Εμάνουελ παραχώρησε τη συνέντευξη του λίγες ημέρες αφότου προσλήφθηκε από τον Απόλλωνα.

* Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Πέδρο Εμάνουελ, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα του περιοδικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα