Το λάθος της «Marca» για τον Νταρμπισάιαρ

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Η αθλητική ισπανική ιστοσελίδα «Marca» ασχολήθηκε με τους πρώτους σκόρερ της Ευρώπης και έφτασε μέχρι το κυπριακό ποδόσφαιρο, για να υποπέσει σε λάθος. Έγραψε για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος μας, αλλά έκανε λάθος στα τέρματά του. Ο Ματ Νταρμπισάιαρ σκόραρε 24 φορές, αντί 20 που αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου. Ενδεχομένως, να μέτρησε μόνο τα τέρματα της κανονικής περιόδου. Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ.

Ωστόσο, αναδεικνύεται και ένα αρκετά ενδιαφέρον στοιχείο, γνωστό

μεν αλλά λίγοι το έχουν προσέξει. Οι πρώτοι σκόρερ των έξι κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης δεν πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενδεχομένως να είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Μέσι στην Ισπανία, ο Κέιν στην Αγγλία, ο Καβάνι στη Γαλλία, ο Ντζέκο στην Ιταλία και ο Μπαστ Ντοστ στην Πορτογαλία αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ, αλλά δεν πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ισπανική ιστοσελίδα… ξέχασε τον πρώτο σκόρερ της Γερμανίας, τον Αουμπαμεγιανκ, που πέτυχε 31 τέρματα (ένα περισσότερο από τον Λεβαντόφσκι), αλλά είχε την ίδια τύχη με τους προαναφερθέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα