Το Κυπριακό συζήτησαν ΑΚΕΛ και Κόμμα Νέα Κύπρος


Το Κυπριακό ήταν στο επίκεντρο συνάντησης, που είχε την Παρασκευή, αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Κόμματος, Στέφανο Στεφάνου, με αντιπροσωπεία του Κόμματος Νέα Κύπρος (YKP), με επικεφαλής τον ΓΓ, Μουράτ Κανατλί.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ,

κατά τη συνάντηση ο Στέφανος Στεφάνου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του YKP για τη θέση του ΑΚΕΛ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να λάβει η ελληνοκυπριακή πλευρά για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, με στόχο την επίτευξη λύσης η οποία να στηρίζεται στη συμφωνημένη βάση λύσης όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ τόνισε παράλληλα ότι παρά το κλίμα απαισιοδοξίας που κυριαρχεί λόγω της παρατεταμένης στασιμότητας στο Κυπριακό είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενισχυθούν οι δικοινοτικές πρωτοβουλίες και δράσεις και η συνέχιση της πολιτικής της επαναπροσέγγισης.

Οι αντιπροσωπείες του ΑΚΕΛ και του YKP συζήτησαν επίσης ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών.

Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν ο Τουμάζος Τσιελεπής, Επικεφαλής του Τομέα Κυπριακού του ΑΚΕΛ και η Σταύρη Καλοψιδιώτου, μέλος του Τομέα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυπριακό, ΑΚΕΛ, Κόμμα, Κύπρος,kypriako, akel, komma, kypros