Το εκπληκτικό ρεκόρ του Δικεφάλου

Στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έμελλε ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει ένα αξεπέραστο ως τώρα ρεκόρ με τις 5 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες του στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ συνεχόμενων εκτός έδρας επιτυχιών που είχε από την σεζόν 1972-73. Ο ΠΑΟΚ είχε πλησιάσει ξανά στο παρελθόν αυτή την επίδοση αλλά οι προσπάθειες ολοκληρωνόταν μετά από τέσσερις σερί επιτυχίες.

Όπως ενημερώνει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου 2016 στην Κέρκυρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός, πέτυχε πέντε τέρματα και έκλεισε την χρονιά με μία εξαιρετική εμφάνιση. Οι εκτός έδρας νίκες συνεχίστηκαν και το 2017. Πρώτη στάση Λιβαδειά. Οι Βοιωτοί βάζουν δύσκολα στην ομάδα μας, παίζουν μόνο άμυνα, αλλά ο Πέλκας είναι εκεί να δώσει την λύση με μία κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάμπος .

Στην συνέχεια Ιωάννινα. Με τις μνήμες από την εντός έδρας νωπές, ο ΠΑΟΚ μπαίνει αποφασισμένος στον βούρκο των Ζωσιμάδων κόντρα στον ΠΑΣ και με ψυχωμένη εμφάνιση παίρνει μεγάλο διπλό με γκολ του Λέοβατς . Σειρά είχε το Αγρίνιο. Οι παίκτες του Ίβιτς τα είχαν καταφέρει κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο και τώρα ήταν η ώρα για νίκη και στην Super League. Μπορεί να αγωνίζεται για 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, μπορεί να χάνει πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο Δικέφαλος βρίσκει και πάλι τον τρόπο να πάρει ένα ακόμα διπλό. Λυτρωτής αυτή την φορά ο Μυστακίδης , ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέοβατς κρίνει την αναμέτρηση.

Στην Λάρισα ο Δικέφαλος μπαίνει στο γήπεδο για να γράψει ιστορία και τα καταφέρνει. Με μία εμφάνιση εξαιρετική, θεαματική και ουσιαστική περνά και από την έδρα της ΑΕΛ, με τους Μυστακίδη και Μάτος να βρίσκουν δίχτυα και να σφραγίζουν την νίκη. Κερασάκι στην τούρτα; Μα φυσικά το μηδέν παθητικό του Δικεφάλου σε αυτές τις πέντε εκτός έδρας εμφανίσεις, με συνολικό απολογισμό 10-0 τέρματα". Και το ρεκόρ μπορεί να διευρυνθεί στην συνέχεια....

Keywords
Τυχαία Θέματα