Το έκανε ντέρμπι ο Πλατανιάς

Κυρίαρχος ο Πλατανιάς στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα... χρειάστηκε. Τελικά νίκησε 3-2 τον Λεβαδειακό στα Χανιά, για την 4η αγωνιστική της Super League, και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Δεύτερη ήττα για τους Βοιωτούς.

Τα εύκολα, δύσκολα έκανε ο Πλατανιάς στην αναμέτρηση των Περιβολίων με τον Λεβαδειακό. Ύστερα από ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πήγε προηγούμενος με 3-1, στο δεύτερο δεν

είχε την ίδια καλή εικόνα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει με την ισοφάριση. Τελικά κατόρθωσε να αποσπάσει το τρίποντο με το 3-2 και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη του στη Super League ύστερα από δύο ματς.

Οι Βοιωτοί από τη μεριά τους αμύνονταν μαζικά στο πρώτο μέρος, αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, με αποτέλεσμα στο 34' να χάνουν με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος του Καρυπίδη στο 38' και μείωσαν σε 3-1 με τον Καραχάλιο. Η... αντεπίθεσή τους στο δεύτερο μισό δεν αρκούσε, με αποτέλεσμα να υποστούν και δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, έπειτα από αυτή με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα