Το come… back του Πίντο!

Ο Helio José Ribeiro Pinto ή αλλιώς Πίντο τα κατάφερε και επέστρεψε στην Κύπρο. Η επιστροφή του Πορτογάλου μέσου στο νησί μας, συνδυάζεται με την μεταγραφή του στην Ανόρθωση. Η Ανόρθωση αποτελεί τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του Πίντο στην Κύπρο μετά από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, με την πορεία του στους "γαλαζοκίτρινους" να είναι η πιο πετυχημένη.

Σε 27 μέρες

ο Πορτογάλος μέσος με ύψος 1.84, θα κλείσει και το 32ο έτος της ηλικίας του, με τον ίδιο να κάνει come-back στα κυπριακά δρώμενα, φτάνει όμως να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι η μπαμ μεταγραφή του Ιανουαρίου, με τον Αντρέ Πάους να προσθέτει στο ρόστερ του εμπειρία και ποιότητα.

Ο Έλιο Πίντο έζησε απίστευτες στιγμές στο νησί μας, με την πορεία του να στιγματίζεται από την ιστορική πορεία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Πιστός στρατηγός της "γαλαζοκίτρινης" φανέλας από το 2008 μέχρι το 2013 όπου πήρε μεταγραφή στην Πολωνία και συγκεκριμένα στη Λέγκια Βαρσοβίας, μένοντας εκεί για δύο σεζόν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήγε προς Κατάρ μεριά, και στην Al Mesaimeer, μετρώντας 1283 λεπτά συμμετοχής, χωρίς όμως να πετύχει γκολ, σε αντίθεση με τη Λέγκια που πέτυχε στο σύνολο 7 γκολ.

Μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λέγκιας στις 3 Αυγούστου το 2013, ο Έλιο Πίντο είχε δηλώσει σε συνάδελφους ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί ποτέ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Τώρα τρία χρόνια μετά η μοίρα τον φέρνει πάλι στην Κύπρο σ’ ένα άλλο στρατόπεδο όμως… Ο Πίντο θα αντιμετωπίσει συγκεκριμένα την πρώην του ομάδα στην 24η αγωνιστική στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα