Το "τρικ" του δικηγόρου του Μέσι!

Μπορεί ο σούπερ σταρ της Αργεντινής να είχε τιμωρηθεί αρχικά με 4 αγωνιστικές από τη FIFA για τα «μπινελίκια» του προς τον επόπτη κόντρα στη Χιλή, όμως χάρη στην απίθανη υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου του τη γλίτωσε!



O σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στη Χιλή είχε πει ορισμένα «γαλλικά» προς τον επόπτη, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές από την

παγκόσμια ομοσπονδία.

Ωστόσο, μετά την έφεση που άσκησε η Αργεντινή η ποινή... εξαφανίστηκε, χάρη στους μαεστρικούς χειρισμούς του δικηγόρου του Μέσι. Τι ακριβώς συνέβη; Το “La concha de su madre” (“Το μ@@νι της μαμάς του”, δηλαδή) που είχε φωνάξει ο Λίο ήταν- λέει ο δικηγόρος- μια απρόσωπη έκφραση που χρησιμοποιούν γενικά οι Λατίνοι και δεν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένο.

Το... ζουμί της υπόθεσης είναι η κτητική αντωνυμία “su”, το οποίο μεταφράζεται ως «του», και αυτομάτως κάνει την έκφραση να σημαίνει «... της μαμάς του». Ο δικηγόρος, λοιπόν, είπε πως αν ήθελε να βρίσει τον επόπτη θα έλεγε “tu”, δηλαδή «... της μαμάς ΣΟΥ».

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας το δέχτηκαν, επομένως η ποινή εξαλείφθηκε εν ριπή οφθαλμού...

Keywords
Τυχαία Θέματα