Το “Life Changing Ideas” φιλοξενεί τον Freek Vermeulen

Ο ομιλητής έχει χαρακτηριστεί από την Financial Times ως «το ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μάνατζμεντ και του στρατηγικού σχεδιασμού»

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, συνεχίζει δυναμικά στις 27 Απριλίου 2017, με τον Freek Vermeulen, Αναπληρωτή Καθηγητή στο London

Business School, και ένα από τους πιο σημαντικούς ερευνητές και συμβούλους επιχειρήσεων στα θέματα στρατηγικής.

Ο Vermeulen έχει χαρακτηριστεί ως ένας παθιασμένος και εξαιρετικά μεταδοτικός ομιλητής, που αφοπλίζει το κοινό του με την αμεσότητα και τις «κρυμμένες αλήθειες» για το τι συμβαίνει στα άδυτα των οργανισμών. Στο τελευταίο του βιβλίο, με τίτλο “Exposed: The naked truth about what really goes on in the world of business”, μας περιγράφει την εσωτερική λειτουργία των εταιρειών, το ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου, των μάνατζερ και των μελών του Δ.Σ, καθώς και τις επιρροές και τους πειρασμούς που αντιμετωπίζουν καθημερινά από το περιβάλλον τους.

Μέσω επιστημονικής έρευνας και τεκμηριωμένων γεγονότων, ο Vermeulen θα εστιάσει στις κακές πρακτικές που ταλανίζουν τους οργανισμούς. Θα εξηγήσει πως και γιατί αυτές οι κακές συνήθειες επιζούν παρά τις οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιβάλλον ενός οργανισμού. Κατά την άποψή του, τέτοιες συνήθειες είναι άκρως ζημιογόνες, στερώντας από οργανισμούς την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία. Γι’ αυτό και τις παρομοιάζει με «εταιρικούς ιούς», οι οποίοι συνήθως δεν εξαφανίζονται με τη δυναμική της αγοράς. Αντίθετα, οι αρμόδιοι μέσα στον οργανισμό θα πρέπει να τους εντοπίσουν και να τους διαχειριστούν/«θεραπεύσουν».

Πως και ποιος θα το κάνει αυτό θα απαντηθεί στην προτελευταία ομιλία της σειράς ομιλιών, την Πέμπτη 27 Απριλίου, στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” απευθύνεται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, ενώ η προσεχή ομιλία αφορά ιδιαίτερα όσους εμπλέκονται στη στρατηγική της εταιρείας τους και είναι υπεύθυνοι τμημάτων ή/και εταιρικών πολιτικών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα