Το EIMF λανσάρει την απόκτηση των διεθνών προσόντων ΑΑΤ

Το EIMF λανσάρει την απόκτηση των διεθνών προσόντων ΑΑΤ στη Λευκωσία.

Ένα νέο διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν στη λογιστική και τις επιχειρηματικές δεξιότητες θα αρχίσει να προσφέρεται στην Κύπρο. Η ΑΑΤ (Αssociation of Accounting Technicians- Ένωση Τεχνικών Λογιστικής ), οργάνωση που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρχίζει να προσφέρει τα προσόντα αυτά σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF), σε μια εκδήλωση που θα γίνει στη Λευκωσία

την Τετάρτη 20 Ιανουάριου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, που θα πραγματοποιηθεί στο Χίλτον Λευκωσίας οι παρευρισκόμενοι θα πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΑΑΤ και τα προσόντα επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει σε συνεργασία με το EIMF. Αυτά περιλαμβάνουν πλήρη λογιστικά προσόντα και σειρές μαθημάτων μικρότερης διάρκειας που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες στη διεύθυνση επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να πάρετε από το [email protected] ή το τηλέφωνο +357 22274470 από τις 18 Ιανουάριου.

Η ΑΑΤ που είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λογιστών (IFAC) θα προσφέρει στους Κύπριους σπουδαστές προσόντα που ικανοποιούν τα διεθνή πρότυπα, υποστηρίζοντάς τους σε μια επιτυχή σταδιοδρομία. Αναμένεται επίσης να βοηθήσει την κυπριακή οικονομία εκπαιδεύοντας σπουδαστές που θα είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων στο νησί μας σε ειδικευμένους επαγγελματίες στα χρηματοοικονομικά.

Ο Justin Kyriakou, Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης της ΑΑΤ, δήλωσε: «Η χρηματοοικονομική διαχείριση βρίσκεται στην καρδιά κάθε επιχείρησης, και έτσι η ζήτηση για άτομα με λογιστικά και τη χρηματοοικονομικά προσόντα παραμένει σταθερά ψηλά στην αγορά εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι σπουδαστές μας είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα προσόντα που προσφέρουμε για να έχουν μια επιτυχή σταδιοδρομία.

"Τα προσόντα ΑΑΤ είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και δίνουν στους σπουδαστές πρακτικές χρηματοοικονομικές γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως στη διαχείριση των οικονομικών και των προϋπολογισμών των επιχειρήσεων, και διαδραματίζουν καίριο ρόλο βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα αρχίσουμε εκπαιδεύουμε Κύπριους σπουδαστές και που συνεργαζόμαστε με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών EIMF. "

Μιλώντας εκ μέρους του EIMF, ο κ Μάριος Σιαθάς είπε :«Είμαστε περήφανοι που η ΑΑΤ, ο μεγαλύτερος και πιο σεβαστός πάροχος προσόντων Accounting Technician σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει επιλέξει το EIMF ως τον εκπαιδευτικό της συνεργάτη στην Κύπρο. To EIMF, ως ένα Iνστιτούτο που ειδικεύεται στην παροχή κατάρτισης στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο θα διασφαλίσει την προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης για τα προσόντα ΑΑΤ. Επιπλέον, ως ο εγκεκριμένος εκπαιδευτικός εταίρος του ΑΑΤ, το EIMF θα προσφέρει πάντοτε τη στήριξή του στα τοπικά μέλη της ΑΑΤ. "

«Πιστεύουμε ότι η αγορά θα χαιρετίσει το λανσάρισμα των προσόντων ΑΑΤ στην Κύπρο. Με τη σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας μας παρατηρείται αυξημένη ζήτηση για καλά καταρτισμένους επαγγελματίες στη λογιστική, και τα προσόντα που προσφέρει η ΑΑΤ δίδουν τις πρακτικές δεξιότητες στην κατάρτιση λογιστών πράγμα που θα προσθέσει αξία στα καθαρά αποτελέσματα κάθε επιχείρησης. "

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΑΑΤ και το EIMF επισκεφθείτε το www.eimf.eu/aat-accounting-diplomas-and-certificates

Keywords
Τυχαία Θέματα