Το CIM μέλος του Association of Business Schools

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) επιλέγηκε ως το πρώτο κυπριακό μέλος του Association of Business Schools (ABS).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CIM, μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου επιλέγηκε από το Association of Business Schools (ABS) ως το πρώτο κυπριακό ακαδημαϊκό ίδρυμα που γίνεται μέλος του κορυφαίου Συνδέσμου Business

Schools ανά το παγκόσμιο. Μέλη του ABS μεταξύ άλλων είναι το UCL, Imperial College, London Business School και άλλα διεθνούς φήμης Ιδρύματα.

Όπως αναφέρεται, το ABS είναι η έγκυρη φωνή των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε για την προώθηση της αριστείας των Επιχειρήσεων και Διοίκηση Εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των διοικητικών στελεχών στην Βρετανία όσο και διεθνώς.

Το ABS ( συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών εταιρειών και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της) υπάρχει για να στηρίξει 130 μέλη και τις θυγατρικές τους. Ο Σύνδεσμος παρέχει ένα κεντρικό όχημα για να βοηθήσει τα μέλη προωθούν τα κοινά τους συμφέροντα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Εκπαίδευση, να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στα βασικά πολιτικά θέματα, την ανάπτυξη της θεσμικής ικανότητας , και την ανταλλαγή βέλτιστων μεθόδων και πρακτικών.

Η επίσημη ένταξη του CIM στο ABS θα γίνει κατά τη διάρκεια των εργασιών του ετήσιου Συνεδρίου του ABS που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Γιορκ της Αγγλίας στις 28 Απριλίου. Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου τη συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του ABS, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα