Το CIM αξιολογήθηκε σαν Approved Centre

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, αξιολογήθηκε σαν Approved Centre του Training Qualifications UK (TQUK).

Ως ένας εγκεκριμένος φορέας χορήγησης, οι πιστοποιήσεις του TQUK είναι εγγυημένες στο να ανταποκρίνονται σε υψηλά επίπεδα. Το TQUK λαμβάνει μέτρα έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι όλα τα κέντρα τα οποία προσφέρουν πιστοποιήσεις TQUK, έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να δώσουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους Εκπαιδευόμενους τους.

Το TQUK προσφέρει

υπηρεσίες και υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης σε κάθε ένα από Εγκεκριμένα μας Κέντρα και σε κάθε Εκπαιδευόμενο που εργάζεται για την επίτευξη ενός εκ των πιστοποιήσεων μας . Με συνεχή εξέταση και ενημέρωση των προσόντων, το TQUK εξασφαλίζει ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Εκπαιδευομένων και των Κέντρων αυτών. Με πάνω από 100 Εγκεκριμένα Κέντρα να παρέχουν πλέον τα προσόντα μας σε καθημερινή βάση, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ένα γρηγορότερο, πιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των εκπαιδευτικών ημερολογίων τους, επεξεργασίας των μαθημάτων τους και παροχής καλύτερων υπηρεσιών για τους Εκπαιδευόμενους τους.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη του κύρους που απολαμβάνει το CIM από τους κορυφαίους διεθνείς Οργανισμούς. Το CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την παραγωγική συνεργασία με το ICAEW.

Keywords
Τυχαία Θέματα