Το 5ο του Πιέρου, το 1ο του Τζέισον και οι άλλοι (videos)

Ακόμη δυο γκολ στο ενεργητικό, πρόσθεσε ο Πιέρος Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη, φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του κόντρα στη Χέλνισγκορ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, αφού άνοιξε και έκλεισε το 4-0 της Κοπεγχάγης. Αυτή ήταν η 9η συμμετοχή του Πιέρου, με την Κοπεγχάγη να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Η 7η συμμετοχή

του Τζέισον Δημητρίου με τη Σάουθεντ (ομάδα 3ης κατηγορίας της Αγγλίας), συνοδεύτηκε με γκολ. Αν και η ομάδα του Κύπριου διεθνούς δεν τα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη (έμεινε στο 2-2) κόντρα στη Νορθάμπτον, ο Δημητρίου βοήθησε αρκετά προκειμένου η ομάδα του να πάρει την ισοπαλία, αφού μείωσε σε 1-2. Με το πέρας της 8ης αγωνιστικής, η Σάοθεντ βρίσκεται στη 18η θέση με 7 βαθμούς. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Δημητρίου.

Από το κακό στο χειρότερο η Σταντάρ Λιέγης του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Ο Κύπριος διεθνής μέτρηση την 7η του σερί συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ωστόσο η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με την Εουπέν. Η Σταντάρ, μετά από επτά αγωνιστικές, βρίσκεται στη 13η θέση με 6 βαθμούς, μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ακόμη περιμένει ο Γρηγόρης Κάστανος για να γράψει την πρώτη του συμμετοχή στη Ζούλντεν Βάρεγκεμ. Η ομάδα του κέρδισε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής τη Μουσκρόν με 2-1 και φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Τη δεύτερη του συμμετοχή, έστω και ως αλλαγή, μέτρησε με την Κέρκυρα ο Κωστάκης Αρτυματάς. Ο Κύπριος διεθνής πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά στο 46ο λεπτό, με την ομάδα να μένει στο 0-0. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Κέρκυρα βρίσκεται στη 10η θέση με 4 βαθμούς.

Την πρώτη του συμμετοχή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έστω και ως αλλαγή, μέτρησε ο Χαράλαμπος Κυριάκου με την Εστορίλ. Ο πρώην μέσος του Απόλλωνα πέρασε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό κόντρα στην Μπελελένσες, με την ομάδα του ωστόσο να γνωρίζει την ήττα με 2-1. Η Εστορίλ, μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στη 13η θέση με 6 βαθμούς, έχοντας δυο νίκες και τέσσερις ήττες.

Την 2η του συμμετοχή στην 1η κατηγορία της Σκοτίας και με την φανέλα της Ντουμπάρτον έγραψε ο Δημήτρης Φροξυλιάς. Ο πρώην επιθετικός του Ερμή σκόραρε μάλιστα και το δεύτερο του γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Μπρέχιν χαρίζοντας την νίκη ουσιαστικά με 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα