Τμήμα Γαστρεντερολογίας - Mediterranean Hospital οf Cyprus

To Mediterranean Hospital of Cyprus διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο Γαστρεντερολογικό Τμήμα το οποίο καλύπτει Τακτικά Ιατρεία, το Τμήμα Ενδοσκοπήσεων και το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του σε 24ωρη βάση.

Το Τμήμα στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στις παθήσεις ανώτερου και κατώτερου πεπτικού και ταυτόχρονα υποστηρίζεται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό που στοχεύει στην ακριβή και έγκυρη διάγνωση.

Συγκεκριμένα, το Γαστρεντερολογικό

Τμήμα του Mediterranean Hospital αποτελούν οι πιο κάτω Γαστρεντερολόγοι:

Δρ Χαράλαμπος ΚαραγεώργοςΔρ Αγλαία ΖήνωνοςΔρ Ανδρέας ΒενιαμίνΔρ Κωνσταντίνος Εκμεκτζόγλου

Τα πλεονεκτήματα του Τμήματος συνοψίζονται: (α) στην Ομαδικότητα μεταξύ των Ιατρών, (β) στην οργανωτική δομή του Νοσοκομείου που επιτρέπει την διεπιστημονική συζήτηση των περιστατικών όπου χρειάζεται, και (γ) στην Νοσοκομειακή υποστήριξη που λαμβάνουν οι ασθενείς του, καθώς τα Τμήματα Ακτινολογικού, Κλινικού Εργαστηρίου και Παθολογοανατομικού υποστηρίζουν αδιάληπτα τους ασθενείς επί 24ώρου βάσεως.

Οι δύο υπερσύγχρονες αίθουσες Ενδοσκοπήσεων διαθέτουν ενδοσκόπια υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης, ενώ διενεργούνται καθημερινά γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις και ακόμη πιο σύνθετες ενδοσκοπικές πράξεις, με την παρουσία αναισθησιολόγου όπου χρειάζεται.

Το Νοσηλευτικό Προσωπικό που υποστηρίζει το Ενδοσκοπικό Τμήμα είναι ειδικά επιλεγμένο και εκπαιδευμένο έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άνεση και η ασφάλεια των ασθενών.

Οι εξελίξεις στην επεμβατική γαστρεντερολογία έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην αντιμετώπιση παθήσεων που μέχρι πρότινος αντιμετωπίζονταν αμιγώς χειρουργικά.

Πλέον, οι παθήσεις αυτές αντιμετωπίζονται επιτυχώς από το Τμήμα Γαστρεντερολογίας του Mediterranean Hospital σε συνεργασία με τις επιμέρους εξειδικευμένες Ιατρικές Ειδικότητες, όπου ενδείκνυται.

Το Τμήμα Γαστρεντερολογίας του Mediterranean Hospital στοχεύει στη διαφορά.

Μέχρι προσφάτως, ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιούχων του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓΕΣΥ) βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για προγραμματισμό ραντεβού με γαστρεντερολόγο.

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Mediterranean Hospital έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να εκμηδενίζει τους χρόνους αναμονής και να διαφέρει με την αμεσότητα του τόσο σε περιστατικά που αφορούν επίσκεψη στα Εξωτερικά Ιατρεία όσο και στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα εξυπηρετεί ασθενείς με προγραμματισμένα ραντεβού καθημερινά τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λευκωσία και καλύπτει σε 24ωρη βάση το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Mediterranean Hospital Of Cyprus.

Στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και στην πλήρη ύφεση των συμπτωμάτων των ασθενών μας.  Η έγκαιρη διάγνωση και άμεση αντιμετώπιση, μπορούν να αλλάξουν οριστικά την ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου.

Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 25 200 254 ή αποστείλτε email στο [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τμήμα Γαστρεντερολογίας #45, Mediterranean Hospital, Cyprus,tmima gastrenterologias #45, Mediterranean Hospital, Cyprus