Τ/κ Τύπος: Συνελήφθησαν στις ελεύθερες περιοχές οι «κυνηγοί κεφαλών»

Η σύλληψη τριών προσώπων, ενός Τ/κ και δύο Ε/κ, για τη σύλληψη και παράδοση με παράνομο τρόπο των δύο καταζητούμενων στα κατεχόμενα για τον φόνο γυναίκας στις 22 Δεκεμβρίου, ο άνδρας της οποίας τους είχε επικηρύξει με χρηματικό ποσό, απασχολεί σήμερα τα πρωτοσέλιδα του τ/κ Τύπου. Οι εφημερίδες αναφέρονται, επίσης, στην αστυνομική έρευνα εναντίον επιχειρηματία ισραηλινής καταγωγής, που έχει αναπτύξει τεράστια έκταση ε/κ γης στο

κατεχόμενο Τρίκωμο. Αναφορά γίνεται και στη μονοήμερη σήμερα επίσκεψη στα κατεχόμενα του Τούρκου Αντιπροέδρου.

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Συνελήφθησαν στο νότο οι Τ/κ ‘κυνηγοί κεφαλών’» γράφει για εξέλιξη - έκπληξη κι αναφέρεται στη σύλληψη των τριών προσώπων στις ελεύθερες περιοχές για τη σύλληψη και παράδοση στην «αστυνομία» στο ψευδοκράτος των δύο καταζητούμενων για τη δολοφονία της Αϊτσιά Αλάβ. Αλλού γράφει ότι οι συντεχνίες άναψαν «φωτιά διαμαρτυρίας» προαναγγέλλοντας γενική απεργία εάν δεν μειωθεί το ποσοστό φορολόγησης εισοδημάτων. Σε άλλο θέμα αναδημοσιεύει είδηση του Φιλελευθέρου για τη διαδικασία έρευνας εναντίον του Γιακόβ Αφίκ διευθυντή εταιρείας που έχει αναπτύξει πολυτελές συγκρότημα κατοικιών και ξενοδοχείο, πάνω σε ε/κ γη στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Νέα απειλή για τον κτηματομεσιτικό τομέα» αναφέρεται επίσης στην έρευνα της Αστυνομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον Αφίκ και τις αναπτύξεις γης στο Τρίκωμο και σημειώνει πως έχουν κληθεί στην Αστυνομία πολλοί Ε/κ για να ερωτηθούν εάν έχουν με κάποιο τρόπο πωλήσει ή αποταθεί στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» για τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα. Σε άλλο θέμα γράφει πως αυτοί που συνέλαβαν τους Καμερουνέζους υπόπτους για τον φόνο της Αλάβ στα κατεχόμενα, συνελήφθησαν στις ελεύθερες περιοχές. Αλλού γράφει ότι σήμερα στα κατεχόμενα θα βρίσκεται ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Πλήρη στήριξη σε παραγωγούς και νέους» αναφέρεται σε εξαγγελίες του «πρωθυπουργού» Ουστέλ, που αφορά πακέτο δανειοδότησης για την αγορά πρώτης κατοικίας και γεωργικής καλλιέργειας. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα κάνει τα εγκαίνια τεμένους σήμερα και θα μιλήσει με πολίτες. Αλλού γράφει ότι ο «δήμος» Λαπήθου – Καραβά θα κάνει από μόνος του απογραφή πληθυσμού στα όρια του «δήμου» για να δει πόσοι μένουν.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Οι ήρωες συνελήφθησαν, η αστυνομία σιωπά» διερωτάται πού ήταν η «αστυνομία» του ψευδοκράτους σε αυτή την επιχείρηση σύλληψης των υπόπτων δολοφόνων κι αναφέρεται στις κατηγορίες κατά των τριών συλληφθέντων στις ελεύθερες περιοχές σχετικά με την υπόθεση. Σε άλλο θέμα γράφει ότι θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για τη λήψη μέτρων ενόψει των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού και δεν αποκλείεται η επιβολή χρήσης μάσκας. Αλλού γράφει ότι ο «βουλευτής» του ΚΕΕ, Χασάν Τατσόϊ είπε ότι δέχθηκε απειλές όταν εξήγγειλε πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματός του.

Διαβάστε επίσης: Αμοιβή για τους Καμερουνέζους δολοφόνους που διέφυγαν στην Κ.Δ από κατεχόμενα
 

Keywords
Τυχαία Θέματα