Λεμεσός:«Γάζωσαν» αστυνομικούς-Ένας σοβαρά τραυματίας (Pics)

Αστυνομικός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λεμεσού μετά από πυρά που δέχτηκε όταν επιχειρουσε έλεγχο σε όχημα που κινείτο ύποπτα. Πυρά δέχθηκε και δεύτερος αστυνομικός που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Όλα έγιναν γύρω στις 11:30 το βράδυ στη Λεμεσό, όταν ο εν λόγω αστυνομικός που βρισκόταν σε περίπολο με συνάδελφό του, επιχείρησε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε όχημα ενοικιάσεως, στην περιοχή του Ύψωνα.

Για το συγκεκριμένο

όχημα λήφθηκε πληροφορία για ύποπτες κινήσεις του στην περιοχή. Οι επί καθήκοντι αστυνομκοί της Άμεσης Επέμβασης επιχείρησαν να ανακόψουν το όχημα στην οδό Πεντέλης στον Ύψωνα.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τ' όχημα δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρά που δέχθηκαν από καλάσνικοφ.

Από τα πυρά των δραστών τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός ο οποίος αυτή την ώρα βρισκεται στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Λεμεσού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα για χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ανέφερε στους συναδέλφους του ότι η καταδίωξη αφορούσε πρόσωπα γνωστά στις Αρχές. Δεν αποκλείεται τα πρόσωπα αυτά να σχετίζονται με τις ληστείες σε ΣΠΕ και τραπεζικά υποκαταστήματα στη Λεμεσό.

Αν.ΚΕ για ένοπλη καταδίωξη: «Μυαλό και προσευχές..»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα πυρά τραυματίστηκε και ο δεύτερος αστυνομικός, ευτυχώς ελαφρά.

Αναζητούνται για την υπόθεση τρία πρόσωπα, οι επιβαίνοντες δηλαδή στο όχημα με το οποίο αντάλλαξαν πυροβολισμούς οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ανταποκριτων του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό, φαίνεται να υπήρχε πληροφορία ότι εντός του οχήματος ενδεχομένως να επέβαιναν πρόσωπα που σχετίζονται με τις ληστείες σε ΣΠΕ και τράπεζες στην συμπρωτεύουσα.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών με αυτόματο όπλο με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο να φέρει διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Λίγο μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών σήμανε και πάλι συναγερμός, αφού υπήρξαν πληροφορίες ότι υπάρχει ταμπουρωμένος δράστης ή δράστες στο σημείο. Στη σκηνή σπεύδει τώρα και ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Σε λίγο περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα