Την... βρίσκει με τους Γάλλους η Τσέλσι

Στο Stamford Bridge, η Τσέλσι θα δεχθεί την επίσκεψη της Παρί Σ.Ζ, προσπαθώντας να ανατρέψει την ήττα (2-1) που γνώρισε στο Παρίσι και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Τσέλσι στο Stamford Bridge αυτή την ευρωπαική σεζόν έπαιξε τρία ματς, νικώντας και στα τρία , απέναντι σε Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ δέχθηκε μόνο ένα γκολ από τους Ουκρανούς και σημείωσε οκτώ.

Η Παρί Σ.Ζ στις επισκέψεις της στο Champions League

2015-16, πέτυχε δύο νίκες, με Μάλμε και Σαχτάρ και έχασε (1-0) από την Ρεάλ Μαδρίτης. Σημείωσε 8 και δέχθηκε 1 γκολ σε αυτές τις εξόδους. Είναι η τρίτη φορά στην σειρά που οι δύο τους συναντιόνται στην κορυφαία διοργάνωση, με τις δύο προηγούμενες να έχουν από μία πρόκριση, που έφτασε χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Το 2014 ήταν η χρονιά της Τσέλσι, πέρσι της Παρί Σ.Ζ. Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 7 τελευταία της εντός έδρας ματς με Γάλλους και κράτησε ανέπαφη την εστία της σε πέντε από αυτά. Η Παρί Σ.Ζ θέλει την τέταρτη συνεχή παρουσία στα προημιτελικά, έχοντας αποκλειστεί το 2013 και 2015 από την Μπαρτσελόνα και το 2014 από την Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα