Την Κυριακή τα νέα έγιναν… ΕΙΔΗΣΗ

Πρώτη κυκλοφορία

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η «Σημερινή της Κυριακής» που κυκλοφόρησε ανανεωμένη, στην καινούργια της έκδοση, στις 28 Μαΐου. Το αναγνωστικό κοινό την προηγούμενη Κυριακή «έτρεξε» στα περίπτερα, προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση της νέας «Κυριακάτικης Σημερινής», της εφημερίδας που τόσο αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια και, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο πλευρό της, στο νέο της εγχείρημα και στην πορεία προς τη σημερινή εποχή.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ»

σηματοδοτεί τη λαμπρή νέα εποχή για την ιστορική εφημερίδα της Κύπρου, που μας υπόσχεται ακόμη περισσότερα. Γι’ αυτό λοιπόν και συνεχίζει αυτή την Κυριακή με ένα ακόμη εξαιρετικό προϊόν γεμάτο ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

Τι θα βρούμε αυτή την Κυριακή;

Game of thrones, το δεύτερο βιβλίο της συλλεκτικής έκδοσης
Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Κύπρο το συλλεκτικό τεύχος της πιο αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης, το "Game of Thrones”. Μάλιστα, η συλλεκτική έκδοση, συμβαδίζει με την προβολή του νέου κύκλου, αποτελώντας το πιο σημαντικό δώρο για όλους τους fan της σειράς, που ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 5 εκατομμύρια επίσημους καταγεγραμμένους τηλεθεατές πρώτης προβολής ανά επεισόδιο. Αυτή την εβδομάδα στο πακέτο θα βρείτε το 2ο βιβλίο με τη συνέχεια της συναρπαστικής οκτάτομης ιστορίας.

Επίσης βρείτε το τέλειο βιβλίο για την Εκπαίδευση σκύλων

Έναν πλήρη οδηγό εκπαίδευσης σκύλων όλων των ηλικιών και χαρακτήρων. Γνωρίστε όλες τις πτυχές της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των σπιτικών συνηθειών, του περιορισμού και της αποβολής κακών συνηθειών. Αναπτύξτε την υπακοή, βοηθήστε στη φόρμα και σίγουρα ο σκύλος σας και εσείς θα διασκεδάσετε πολύ.

Όπως πάντα μαζί το ΟΚ! το νούμερο ένα περιοδικό των Celebrities!

Η τιμή της νέας «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» της Κυριακής θα κυμαίνεται στα €2.90 μαζί με το «ΟΚ!», ενώ το πακέτο των τριών εκδόσεων (Game of Thrones, Εκπαίδευση σκύλων, ΟΚ!) στα €4.50.

Γιατί την Κυριακή τα νέα… γίνονται είδηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα