Την ερχόμενη Δευτέρα το φινάλε στον όμιλο της Εθνικής Παίδων

Ο απολογισμός των δύο πρώτων αγώνων δυστυχώς δεν ήταν ο αναμενόμενος, όμως ο στόχος για νικηφόρο αποτέλεσμα εναντίον της Ιρλανδίας δεν αλλάζει.

Η προσεχής αντίπαλος μας με δύο νίκες εξασφάλισε ήδη την πρώτη θέση στον όγδοο όμιλο και ασφαλώς την πρόκριση για την τελική φάση, όμως παραμένει ακόμη ανοικτή η δεύτερη θέση.

Πριν από το φινάλε της Δευτέρας στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σλοβακία με 3 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στο Παφιακό Στάδιο τα Νησιά Φαρόε που έχουν 1 βαθμό.

Με νίκη ή και ισοπαλία οι

Σλοβάκοι τερματίζουν στη 2η θέση, καθώς στην πρεμιέρα νίκησαν την Κύπρο με 1-0.

Το καλύτερο σενάριο για την Εθνική μας θα είναι η νίκη επί της Ιρλανδίας και ήττα της Σλοβακίας από τα Νησιά Φαρόε και ο τελικός απολογισμός θα δείξει.

Στον elite round συμμετέχουν 32 ομάδες που κληρώθηκαν σε οκτώ ομίλους και από κάθε όμιλο για την τελική φάση περνά η πρώτη ομάδα. Πρόκριση για την τελική φάση θα δώσουν επίσης οι επτά δεύτερες θέσεις από τους οκτώ ομίλους και με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων (τέλη Μαρτίου) θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Δευτέρας συνεχίζεται και ανεξάρτητα από τον απολογισμό της μέχρι τώρα διαδρομής αλλά και τα οποιαδήποτε πιθανά σενάρια, ο στόχος είναι ξεκάθαρος.

Όπως ανέφερε και προς τους νεαρούς διεθνείς μας ο Γιάννος Οκκάς, η προσπάθεια τους θα πρέπει να καταγράψει μια νίκη και σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες.

Η Εθνική μας μπορεί να μην κέρδισε κανένα παιχνίδι στα Κούκλια όμως ήταν ισάξιος αντίπαλος της Σλοβακίας και ασφαλώς καλύτερη από τα Νησιά Φαρόε.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα χάσαμε με 2-1 από τη Σλοβακία και στον αγώνα με τα Νησιά Φαρόε φέραμε ισοπαλία 0-0.

Ο αγώνας της ερχόμενης Δευτέρας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα