Την... είπε χοντρά στον Καπέλο ο Ρονάλντο!

Ο Φάμπιο Καπέλο δήλωσε ότι έδιωξαν τον Ρονάλντο από τη Ρεάλ λόγω... κιλών και ο Βραζιλιάνος πέρασε στην αντεπίθεση.

Και δεν είναι να βγει στην αντεπίθεση το «φαινόμενο», θα σκοράρει σίγουρα! Έτσι κι έγινε... Στο περιθώριο της εκδήλωσης των «Globe Soccer Awards» που έγινε στο Ντουμπάι, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας αποκάλυψε το μυστικό πίσω από την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τους Μαδριλένους.

«Ο Ρονάλντο έφυγε για το Παγκόσμιο Κύπελλο

της Κορέας και ήταν 94 κιλά και όταν επέστρεψε ήταν 96. Ο ίδιος δεν το έβλεπε ως πρόβλημα, αλλά έπρεπε να τον κάνω να καταλάβει ότι έδινε το κακό παράδειγμα στα αποδυτήρια. Έτσι, ελήφθη η απόφαση να πωληθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Καπέλο. Τελικά, το «φαινόμενο» αποχώρησε από τη Ρεάλ με προορισμό τη Μίλαν τον Ιανουάριο του 2007.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Folha de San Paulo», ο Ρονάλντο επιτέθηκε στον Ιταλό τεχνικό υποστηρίζοντας πως αν ήταν κάποιος που είχε πάρει την... κάτω βόλτα τότε ήταν ο Καπέλο.

«Ο Καπέλο ήταν σπουδαίος προπονητής στην εποχή του, στη δεκαετία του 1990. Όταν ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ήδη τελειωμένος και δεν μπορούσε να δώσει κίνητρα στους παίκτες. Η απόδειξη είναι πως μετά τη Ρεάλ δεν κάθησε ποτέ στον πάγκο κάποιου συλλόγου» ήταν η απάντησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα