Την 1η Νοεμβρίου η «Πτήση Αγάπης» για παιδιά με αυτισμό

Πραγματοποιείται την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ειδική αεροπορική «Πτήση Αγάπης» για παιδιά με αυτισμό.

Σε ανακοίνωση του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων, αναφέρεται ότι η «Πτήση Αγάπης» πραγματοποιείται «στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, σε συνεργασία με την TUS Airlines. Στην πτήση, η οποία πραγματοποιείται για 4η χρονιά, συμμετέχουν παιδιά τα οποία  προέρχονται από όλες τις οργανωμένες δομές ανά την Κύπρο».

Προστίθεται ότι «τα παιδιά τα οποία θα συνοδεύουν γονείς και συνοδοί,

θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την χαρά μιας πραγματικής πτήσης με αεροπλάνο, γεγονός που σύμφωνα με τους ειδικούς, επηρεάζει θετικά τόσο την ψυχολογία τους όσο και την ένταξη τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η  συμμετοχή στην πτήση παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες».

Στην πτήση «μαζί με τα παιδιά θα συνταξιδέψουν λειτουργοί των Υπουργείων Μεταφορών και Υγείας τα οποία αποτελούν διαχρονικούς υποστηρικτές του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων».

Σημειώνεται ότι υποστηρικτές και χορηγοί της όλης εκδήλωσης είναι οι ΤUS Airlines, ΟΠΑΠ Κύπρου, Hermes Airports, Swissport, ICTS και BP, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα