Τιμητικές βραβεύσεις για το ανθρώπινο δυναμικό της Louis Hotels

H Louis Hotels είχε την τιμητική της στην τελετή βράβευσης των Cyprus Hospitality Awards 2023, με δύο ιδιαίτερα τιμητικές βραβεύσεις να απονέμονται σε μέλη του προσωπικού της. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο Ηρόδοτος Ηροδότου, Restaurant Manager του ξενοδοχείου Louis Ledra Beach στην Πάφο και η Μαρία Βρούλλου, F&B

Supervisor του ξενοδοχείου Louis Paphos Breeze, έλαβαν τιμητικό βραβείο κατόπιν πρότασης και ψηφοφορίας του κοινoύ. Τα δύο αυτά βραβεία αποτελούν απτή επιβεβαίωση ότι το κοινό όχι μόνο αναγνωρίζει την κυρίαρχη θέση που έχει ο ανθρώπινος παράγοντας στο τουριστικό προϊόν της χώρας αλλά συνάμα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού και φιλοξενίας που προσφέρει διαχρονικά το έμπειρο προσωπικό της Louis Hotels.

«Νιώθουμε περηφάνια και μεγάλη τιμή που τόσο το ευρύ κοινό όσο και η πολιτεία, μέσω του θεσμού Cyprus Hospitality Awards επιβραβεύουν το έργο δύο κορυφαίων υπαλλήλων μας», σημείωσε ο Chief Operations Officer της Louis Hotels, Μάριος Περδίος. «Για εμάς ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα, γι’ αυτό και επενδύουμε τα μέγιστα στην ορθή επιλογή και συνεχή επιμόρφωση των μελών του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια και υποστήριξη ώστε να μπορούν να εξελίσσονται και να διαπρέπουν».

Τα βραβεία Cyprus Hospitality Awards αποτελούν θεσμό του Υφυπουργείου Τουρισμού που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο ευρύ φάσμα του τουρισμού και της φιλοξενίας και ξεχώρισαν για τη δράση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα