Τι δήλωσαν Παναγή και Μιχαήλ (video)

Ο Κωνσταντίνος Παναγή μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε οτι η Ομόνοια χρειάζεται νίκες για να φτάσει ψηλά. Με την σειρά του ο Μιχαήλ είπε οτι υπάρχουν και οι ήττες στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά ο Παναγή μίλησε για τον τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας: "Καταρχάς με το Νεόφυτο στον Ολυμπιακό είχαμε μια κακή χρονιά. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και μπορεί να ανέβει μέχρι την Εθνική. Έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις και αξίζει να παίζει περισσότερο".

Για

το παιχνίδι και τη συνέχεια: "Μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ.. Ήταν δύσκολο ματς όπως εξελίχθηκε γιατί το 1-0 ως το τέλος δεν είναι σίγουρο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε όλοι πολύ, μπράβο στα παιδιά, μπράβο στο κόσμο. Βλέπουμε το επόμενο ματς, έχουμε πίστη στην ομάδα και νομίζω θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Από την αρχή της χρονιάς δεν είχαμε σταθερή τετράδα πίσω. Είμαστε οικογένεια, αλλά το ματς είναι ζωντανό και κάποιες φορές γίνονται λάθη, λάθος επικοινωνία. Είναι ένα θέμα του προπονητή και εμάς που πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Λάθη θα γίνουν, εμείς τα πληρώνουμε κιόλας. Χρειαζόμαστε νίκες, αυτό είναι το σίγουρο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σιγά σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και θα φτάσουμε πιο ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα