Τι αποκαλύπτει στο Sigmalive φίλη της δολοφονημένης Κύπριας

Αποκλειστικά στο Sigmalive μίλησε πολύ κοντινή φίλη της 22χρονης Κύπριας Ιουλιάνας Τούντος, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στο κεφάλι, στο πάρκο Φίνσμπουρι του βορείου Λονδίνου την περασμένη Τετάρτη, τρεις ημέρες μετά από την εξαφάνισή της.

Η Ελένη Σάκκα μίλησε στο Sigmalive και αποκάλυψε τη σχέση της αδικοχαμένης Ιουλιάνας με την Κύπρο,

τις τελευταίες τους συνομιλίες αλλά και ποια πραγματικά ήταν η 22χρονη Κύπρια.

Όπως μας ανέφερε η Ιουλιάνα, η julie όπως τη φώναζαν οι φίλοι της, ήρθε στην Κύπρο σε ηλικία 3 ετών μαζί με τη μητέρα της, η οποία καταγόταν από τη Μολδαβία και είχε παντρευτεί Κύπριο. Ο άντρας της μητέρας της μετά τον γάμο υιοθέτησε την Ιουλιάνα και με τη μητέρα της απέκτησαν άλλα δύο παιδιά.

Η Ελένη τόνισε ότι η Ιουλιάνα έφυγε στα 18 της μόλις τελείωσε το σχολείο για σπουδές με αντικείμενο τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ τελευταία φορά βρέθηκε στην Κύπρο το προηγούμενο καλοκαίρι. Όπως ανέφερε η φίλη της, ήρθε για διακοπές το καλοκαίρι και τις πέρασαν μαζί.

Μάλιστα, η Ελένη, όπως μας εξομολογήθηκε, περίμενε την Ιουλιάνα να έρθει στην Κύπρο τον Γενάρη, αφού την τελευταία φορά που μίλησαν στις 17 Δεκεμβρίου, της ανέφερε ότι θα ερχόταν στην Κύπρο για μερικές μέρες.

Αν και αρχικά δεν της άρεσε η Κύπρος, όπως αναφέρει η Ελένη, όταν γύρισε πίσω για τις διακοπές άρχισε να βλέπει αλλιώς τα πράγματα γιατί είδε ότι τα προβλήματα είναι παντού και όχι μόνο στο νησί.

Η είδηση του θανάτου της Ιουλιάνας ήρθε από μια γνωστή τους, η οποία σπούδαζε Αγγλία και της έγινε γνωστό πριν ακόμα κυκλοφορήσει η είδηση στην Κύπρο, αφού έπρεπε να ενημερωθούν πρώτα οι δική της.

Στην ερώτηση ποια ήταν η Ιουλιάνα, η Ελένη μας ανέφερε ότι ήταν ένας ανεξάρτητος, χαρούμενος άνθρωπος, που νοιαζόταν για τους φίλους της, ήταν πολύ φιλική και κοινωνική.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια υποψία από την κύκλο της για τον δράστη της δολοφονίας, αφού δεν προκαλούσε κανένα, δεν ήταν μπλεγμένη και δεν έκανε ποτέ κακό σε κανένα.

Να αναφερθεί ότι ενώπιον ανακριτή στο πρωτοδικείο του Γουίμπλεντον του Λονδίνου, οδηγήθηκε σήμερα ο 31χρονος Κασίμ Λιούις, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονης Ιουλιάνας Τούντος.

Ο Λιούις, από το Φράιερν Μπάρνετ του βορείου Λονδίνου, είχε συλληφθεί τη Δευτέρα στο Ντάλστον του ανατολικού Λονδίνου και χθες η Μητροπολιτική Αστυνομία απήγγειλε σε βάρος του κατηγορία δολοφονίας.

Η μητέρα της και ο Κύπριος πατριός της βρίσκονται στο Λονδίνο για να συνδράμουν τις αστυνομικές έρευνες και να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της μεταφοράς της σορού της κόρης τους στην Κύπρο.

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για δολοφονία της Ιουλιάνας

Κύπρια η 22χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο Λονδίνο (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα