Θύμα τέως Κιτίου: «Τον λυπάμαι, δεν κατάλαβε τίποτα - Ιερέας ψευδομαρτύρησε»

Την έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης σχολίασε η γυναικά που κατήγγειλε τον Τέως Μητροπολίτη Κιτίου για άσεμνη επίθεση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «γιατί να μην καταθέσει έφεση ο άνθρωπος, αφού το δικαιούται. Δεν μου προκάλεσε καμιά έκπληξη που κατέθεσε την έφεση την τελευταία ημέρα».

Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι κατέθεσε την έφεση για να γλιτώσει την καθαίρεση από την Ιερά Σύνοδο, απάντησε «αυτό είναι αυτονόητο, δεν περίμενα κάτι άλλο. Είναι για να καθυστερήσει την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και να τεθεί μόνο σε αργία. Αλλά η Σύνοδος έπρεπε από

καιρό να καθαιρέσει αυτό τον άνθρωπο. Εγώ δεν είπα ψέματα αλλά κατέθεσα μία αλήθεια, αλλά προσπαθούν να την κάνουν ψέμα και το ψέμα αλήθεια».

Συμπλήρωσε ότι μετά την καταδικαστική απόφαση για τον τέως Κιτίου, επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή και ζήτησε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο χωρίς καμιά ανταπόκριση. «Θα ήταν καλό να είχα μια συνάντηση αλλά αφού δεν το θέλει, δεν μπορώ να πιέσω τα πράγματα. Εάν με ακούει κάποιος από τον Αρχιεπισκοπή, έγιναν αυτά τα πράγματα, αποδείχθηκαν στο δικαστήριο, με μάρτυρες».

Επεσήμανε ότι «ο άνθρωπος επιμένει ότι είναι αθώος. Στην πρώτη δίκη με την προηγούμενη γυναίκα, έθεσε το θέμα της άνοιας για να μην γίνουν δικαστήρια. Δεν πέρασε τελικά το θέμα της άνοιας. Τι βλέπουμε από αυτό; Τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου. Δεν κατέθεσε στην πρώτη δίκη. Την πέρασαν στα μαλακά και αθωώθηκε. Εδώ φώναζε στο δικαστήριο, ειρωνευόταν. Επίπεδο μηδέν».

Ερωτηθείσα εάν της είπε ποτέ συγγνώμη, απάντησε ότι «ποτέ, αφού επιμένει ότι όλα έγιναν στη φαντασία μου. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αλλά αυτός ο άνθρωπος, δυστυχώς, τον λυπάμαι, ήταν και ιερέας, δεν κατάλαβε τίποτα. Είχαν βάλει ένα βίντεο από παλιά που καλούσε τον κόσμο να μετανοήσει. Μα μόνο ο λαός πρέπει να μετανοήσει;».

Αναφορά έκανε μάλιστα σε ιερέα, ο οποίος γνώριζε την αλήθεια από το 1981 αλλά ψευδομαρτύρησε στο δικαστήριο. «Δεν σας λέω ψέματα, μπορείτε να διασταυρώσετε αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης: 

Έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου ασκεί ο τέως Κιτίου

«Δεν θα καθαιρέσουν τον τέως Κιτίου – Να εγκαταλείψει άμεσα τη Μητρόπολη»

«Δεν μας αξίζει μισή Δικαιοσύνη» είπε η γυναίκα που κατήγγειλε τον τέως Κιτίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θύμα, Κιτίου, Τον, #45 Ιερέας,thyma, kitiou, ton, #45 iereas