Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για τον αδόκητο χαμό του αστυφύλακα

Θλίψη έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο ο αδόκητος χαμός του αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου, που έχεσε χθες Παρασκευή 22/9 τηΝ ζωή του εν ώρα καθήκοντος. 

Για τον αδόκητο χαμό του αστυφύλακα έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους τα κόμματα, μέσω ανακοινώσεων. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ: 

Συλλυπητήρια Δημοκρατικού Συναγερμού για τον θάνατο του αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου

Θλίψη και συγκλονισμό έχει σκορπίσει ο αδόκητος θάνατος δύο συνανθρώπων μας σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα.

Ο

αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου έχασε τη ζωή του επιτελώντας με αυταπάρνηση το καθήκον και στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα συνάνθρωπό μας.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, ηγεσία, στελέχη και μέλη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους δικούς του ανθρώπους και στην Αστυνομία Κύπρου.

Οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με την σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:

 Το τραγικό συμβάν που συνέβη αργά χθες το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία. Ο Αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου, του Αστυνομικού Σταθμού Βορόκλινης, έχασε την ζωή του όταν, στην προσπάθεια του να απομακρύνει άλλο άτομο εκτός του δρόμου, παρασύρθηκε από από διερχόμενο όχημα.

Δυστυχώς, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο άτυχος Αστυφύλακας καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, η Κεντρική Επιτροπή, τα μέλη και οι υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με βαθύτατη θλίψη εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλούμε το Κράτος να σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας και στα παιδιά του, παρέχοντάς τους ό,τι βοήθεια χρειαστούν.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ

Είναι με συγκλονισμό και ανείπωτη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί για τον τραγικό θάνατο του 50χρονου αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς - Αγίας Νάπας, σε διπλό θανατηφόρο κατά το οποίο σκοτώθηκε και 48χρονος Ευρωπαίος υπήκοος.

Το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια και πενθεί μαζί με το Αστυνομικό Σώμα για την τραγική απώλεια του άξιου τέκνου της Αστυνομίας.

Ευχόμαστε ταυτόχρονα κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος αστυφύλακα.

Σε ανάρτηση του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου έγραψε: 

«Η τραγική απώλεια του αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου εν ώρα καθήκοντος, προκαλεί μεγάλη θλίψη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διαβάστε επίσης: 

Την Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Αστυνομικό Πέτρο Ελευθερίου

Keywords
Τυχαία Θέματα