Θλίψη για τον θάνατο του 20χρονου Εύελπι, Γιώργου Χατζηιωνά

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 20χρονου Εύελπι κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στην περιοχή Ρεντίνα, στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λύσης «εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του ευέλπιδος στρατιώτη της Σχολής Ευελπίδων  Γιώργου Χατζηιωνά, γιού του Πρωτοπρεσβύτερου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής π.Σάββα Χατζηιωνά απο τη Λύση.

Η Λύση

συμμετέχει στο βαθύ πένθος της οικογένειας και εκφράζει προς αυτή τα θερμά της συλλυπητήρια.  Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια.  Αντιπροσωπεία του Δήμου θα παραστεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι.

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη δείπνο για την ενίσχυση του εξωκκλησιού του Αγίου Ευφημιανού αναβάλλεται σε ημερομηνία που θα οριστεί. αργότερα.,

Αιωνία του η μνήμη.

O Θεός να δίδει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ΓΕΣ, «κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Διαβάστε επίσης: Θλίψη για τον θάνατο του 20χρονου Εύελπι - «Καλό ταξίδι στο φως παλικάρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα