Θετή κόρη ιερέα: «Βρίζουν τον παπά μου-Θα κινηθούμε νομικά»

Σε λήψη νομικών μέτρων προχωρεί η οικογένεια του ιερέα που φυλακίστηκε για άσεμνη επίθεση εναντίον της Έλενας Φραντζή.

Στο SigmaLive μίλησε θετή του κόρη, η οποία, όπως ανέφερε, διέμενε στο ίδιο δωμάτιο με την Έλενα. Η κόρη, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, στηρίζει ότι είναι ψέματα τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αναφορικά με βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν τον πατέρα της, η νεαρή αναφέρει ότι ο πατέρας

της μετέβη νωρίς το πρωί σε αστυνομικό σταθμό, προκειμένου να καταγγείλει ότι από χθες βράδυ τού τηλεφωνούν σωρεία άγνωστοι και τον βρίζουν. Να σημειωθεί ότι το κινητό του τηλέφωνο αναρτήθηκε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μητρ.Ησαΐας:Ψέμα ότι πήγε σε εκκλησία ο ιερέας-Το απαγόρευσα

«Θα κινηθούμε νομικά», λέει η νεαρή, η οποία συμπληρώνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει τα τελευταία 24ωρα. Εκφράζει στεναχώρια για τον χαμό της Έλενας, ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι «στην κατάθεσή της ανέφερε ότι είναι ψέματα τα περί σεξουαλικής κακοποίησης. Δεν ισχύει αυτό. Όντως η Έλενα δεν έζησε τα καλύτερα χρόνια.

Έτσι οδηγείται στο εδώλιο η παπαδιά για υπόθεση Έλενας

Κάποιοι την παρότρυναν να τα πει αυτά..», λέει η νεαρή, που στηρίζει ότι ο φάκελος της υπόθεσης δεν χάθηκε, παρά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Υπάρχει ο φάκελος της υπόθεσης και η κοπέλα του Γραφείου μάς έβλεπε και τις δυο ξεχωριστά», λέει η νεαρή.

Ελ.Μιχαηλίδου:Η μάνα Έλενας την φυγάδευσε από οικογένεια/VID

Κλείνοντας, αναφέρει ότι ζούσε μαζί με την Έλενα, επαναλαμβάνει ότι στεναχωρήθηκε για τον χαμό της, ενώ αναφέρει ότι μαζί της τώρα στο σπίτι του ιερέα ζει ένα άλλο κορίτσι το οποίο έστειλε το Γραφείο Ευημερίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα