Θεόδωρος Αντωνίου: « Ελπίζουμε να χαμογελάσουμε εμεις»

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ανέφερε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα , με στόχο τη νίκη


Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:
« Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα περιμένει ο κόσμος και ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι. Για αυτούς θα παλέψουμε ως το τέλος της χρονιάς και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εμείς, που θα χαμογελάσουμε στο τέλος του αγώνα . Θα γεμίσει

η ανατολική κερκίδα. Με την αγορά του για την αγορά εισιτηρίου θα απαιτείται η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" (10 ευρώ χρονιαίως) που θα φέρει είναι σημαντικά έσοδα για τα υπόλοιπα τμήματα. Όσοι έχουν season tickets, ήδη έχουν συνεισφέρει.. Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια. Δεν νομίζουμε ότι 10 ευρώ τον χρόνο ότι είναι πολλά»
Αγωνιστικά
Σε συνεργασία με τους ιατρούς αύριο θα αποφασίσουμε αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Ελευθερίου. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και ανάλογα θα αποφασίσουμε. Τον Αιροσα ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε στο ντέρμπι, ενώ για τον Σεμά θα αποφασίσει ο Χριστάκης Χριστοφόρου.
Για την σκόνη στην ατμόσφαιρα ο Θεόδωρος Αντωνίου ανέφερε ότι είναι επικίνδυνη η κατάσταση για την υγεία των ποδοσφαιριστών και θα αποφασίσουν τι θα πράξουν με τις προπονήσεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα