Θεοχάρους: Ο πατριωτικός χώρος με έναν υποψήφιο

«Εάν οι δυνάμεις που υποστηρίζουν μια διαφορετική προσέγγιση για επίλυση του Κυπριακού μέσα στις συνομιλίες, μια απαγκίστρωση από τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Τούρκους που έχουν φθάσει σε σημείο να λένε «όσοι αισθάνεστε Έλληνες σηκωθείτε και φύγετε, η Κύπρος είναι Τουρκική», εάν αυτός ο χώρος δεν κατεβεί με μόνο ένα υποψήφιο, τότε δεν υπάρχει σωτηρία στον τόπο».

Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους η οποία σχολιάζοντας πληροφορίες για εκτιμήσεις προς την κατεύθυνση εξαγγελίας υποψηφιοτήτων, σημείωσε ότι «αυτό συνιστά πολύ μεγάλο λάθος».

«Θα πρέπει να συντονιστεί ο πατριωτικός χώρος και να κατεβεί με μόνο ένα υποψήφιο, με τα κριτήρια να τεθούν μετά από κοινή σύσκεψη όλων των παραγόντων. Πρέπει να συμμετέχουν και άτομα πέραν των ηγετών για να καθοριστεί το ποιος θα είναι υποψήφιος» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν θα αποδεχτώ ποτέ να θεωρηθώ υπεύθυνη για την απώλεια της Προεδρίας από τον πατριωτικό χώρο, αυτό πρέπει να το σκεφτούν όλοι και να μην σπεύδουν εκβιαστικά να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες». «Το ζήσαμε στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξαναγίνει» σημείωσε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

Keywords
Τυχαία Θέματα